Φρίκη: 22χρονη μπήκε σε ασθενοφόρο και τη βίασαν ομαδικά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαΐου 28, 2021

Φρίκη: 22χρονη μπήκε σε ασθενοφόρο και τη βίασαν ομαδικά


Ένας ακόμη κρίκος στη φρικιαστική αλυσίδα των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά γυναικών προστέθηκε στην Ινδία.

Μια 22χρονη βιάστηκε από τον οδηγό ενός ασθενοφόρου και έναν φίλο του, αφού πρώτα τη δελέασαν να μπει σε αυτό, προσφέροντάς της φαγητό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα η οποία είναι παντρεμένη, πλησίασε το όχημα σε δρόμο της πόλης Τζαϊπούρ. Ο οδηγός του ασθενοφόρου και ένας φίλος του της έδωσαν φαγητό για να μπει μέσα και στη συνέχεια την οδήγησαν σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία όπου ικανοποίησαν πάνω της τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους.

Όπως ανέφερε ο αξιωματικός Surendra Pancholi, μετά την καταγγελία του θύματος, το οποίο εξετάστηκε από γιατρούς, η αστυνομία εντόπισε τους δράστες και τους συνέλαβε.

Πέρυσι, σοκ, αποτροπιασμό, αλλά και οργισμένες αντιδράσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη είχε προκαλέσει ο θάνατος μιας εξάχρονης δέκα ημέρες μετά τον βιασμό της.

Η οικογένειά της μάλιστα είχε τοποθετήσει το άψυχο κορμάκι της στο δρόμο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.

Το κοριστάκι φέρεται να είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από την ξαδέλφη της, ενώ ήταν στο σπίτι της στο Ουτάρ Πραντές.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Δελχί, ωστόσο υπέκυψε τελικά στα τραύματά της.

Εκτεταμένες αντιδράσεις και διαδηλώσεις είχε πυροδοτήσει και ο θάνατος μιας 19χρονης μετά τον ομαδικό βιασμό της τον Σεπτέμβριο, ενώ τον Δεκέμβριο του 2012, ένας ακόμη ομαδικός βιασμός, μιας 23χρονης γυναίκας, προκάλεσε οργή σε όλη τη χώρα, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να ψηφίσει έναν σκληρότερο νόμο για τους βιασμούς.

Βάσει των στοιχείων του National Crime Records Bureau, στην Ινδία καταγράφηκαν πέρυσι, κατά μέσο όρο σχεδόν 90 βιασμοί την ημέρα, ωστόσο ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς οι περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις δεν καταγγέλλονται από τα θύματα, τα οποία φοβούνται τον στιγματισμό, αλλά και μήπως κατηγορηθούν ότι προκάλεσαν, σε μια κοινωνία όπου οι γυναίκες εξακολουθούν να έχουν «κατώτερη θέση»…









Πηγή: https://sputniknews.gr/20210527/friki-22hroni-mpike-se-asthenoforo-kai-ti-viasan-omadika--13439121.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες