Καιρός: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας στους 33 με 35 βαθμούς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 24, 2021

Καιρός: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας στους 33 με 35 βαθμούς

Σχεδόν αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με άνοδο της θερμοκρασίας τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς έως την Τετάρτη και πτώση το Σαββατοκύριακο. 

Ο καιρός με μια ματιά

Βελτιωμένος καιρός ο οποίος θα διατηρηθεί όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Μικρή πιθανότητα αστάθειας στα βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 33 με 35 βαθμούς , αλλά με πτώση από την Πέμπτη και κυρίως το προσεχές Σαββατοκύριακο
Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ και θα διατηρηθούν με αυτές τις εντάσεις στα νότια τμήματα του Αιγαίου

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί βόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει τοπικά τους 33 με 35 βαθμούς

Καιρός Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια και πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.






Καιρός Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.





Καιρός Πέμπτη

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.



Καιρός Παρασκευή

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις
μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.


Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες