Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονη στο σπίτι της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαΐου 04, 2021

Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονη στο σπίτι της


Τραγικό θάνατο από επίθεση σκύλου βρήκε μια 4χρονη στο Τέξας των ΗΠΑ
Φρικτό θάνατο από τα δαγκώματα του σκύλου της οικογένειάς της βρήκε μια 4χρονη στο Τέξας των ΗΠΑ.
Η Elayah Brown δέχθηκε τη φονική επίθεση το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην πίσω αυλή του σπιτιού της στην πόλη Φορτ Γουόρθ.
Αν και η 4χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δεν άντεξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και άφησε την τελευταία της πνοή μια ώρα μετά την επίθεση.
Το σκυλί ήταν ημιαίμο και όπως έγινε γνωστό θανατώθηκε αφού η οικογένειά της 4χρονης το παρέδωσε στο κέντρο φροντίδας και ελέγχου ζώων της πόλης.

Θύμα επίθεσης σκυλί ΤέξαςΗ άτυχη Elayah Brown

«Η Elayah ήταν ένα θαυμάσιο παιδί. Ήταν μια θαυμάσια κόρη, μια θαυμάσια ανηψιά και εξαδέλφη που άγγιξε όλους όσοι τη γνώρισαν» έγραψε για την 4χρονη ο θείος της ο οποίος άνοιξε μια σελίδα στην ιστοσελίδα GoFundMe.

«Δυστυχώς το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα από την επίθεση του σκύλου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και δεν έχουμε προετοιμαστεί για τα έξοδα της κηδείας της. Θέλουμε να την αποχαιρετίσουμε όπως της αξίζει» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής μέσω της συγκεκριμένης σελίδας έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 8.900 δολάρια ενώ ο αρχικός στόχος ήταν τα 8.500 δολάρια.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες