6 λόγοι που μπορεί να κάνουν το προφυλακτικό να σπάσει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαΐου 20, 2021

6 λόγοι που μπορεί να κάνουν το προφυλακτικό να σπάσει

Το να σκιστεί ή να σπάσει το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης δεν έχει να κάνει με την εμπειρία σου στο σεξ. Είναι μια κακή στιγμή που μπορεί να συμβεί σε κάθε ζευγάρι και φυσικά να προκαλέσει ανησυχία και στους δύο καθώς φέρνει στο μυαλό το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος. Παρακάτω σου έχουμε τους 6 λόγους που μπορεί να το κάνουν να συμβεί έτσι ώστε να το προλάβεις.


1. Έχει λήξει. Σιγουρέψου ότι έχεις δει την ημερομηνία στη συσκευασία πριν τη χρήση του.


2. Λάθος αποθήκευση. Η ζέστη καταστρέφει το λάτεξ οπότε δεν θα πρέπει να κρατάς σε ένα μέρος με μεγάλη θερμοκρασία όπως είναι το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή το πορτοφόλι.


3. Έλλειψη λιπαντικού. Η έντονη τριβή κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να προκαλέσει πόνο και ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή αλλά και να προκαλέσει το σπάσιμο του προφυλακτικού.


4. Λάθος λιπαντικό. Στα λάτεξ προφυλακτικά αν χρησιμοποιείς λιπαντικό με φυτικά έλαια μπορεί να χαλαρώσει το λάστιχο και να υπάρξει διαρροή.


5. Λάθος μέγεθος. ΑΝ το προφυλακτικό είναι πολύ μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο μπορεί να σκιστεί.


6. Έντονη τριβή. Οι κολπικοί μύες κάποιες φορές είναι πολύ σφιχτοί οπότε για να αποφύγεις κάποιο ατύχημα φρόντισε για τη σωστή λίπανση.






Πηγή: https://www.marieclaire.gr/sex/6-logi-pou-bori-na-kanoun-to-profilaktiko-na-spasi/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες