Ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των εκτελεστών – Διέφυγαν με σκάφος - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαΐου 07, 2021

Ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των εκτελεστών – Διέφυγαν με σκάφος

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, ο οποίος έπεσε νεκρός σήμερα, Παρασκευή.


Σύμφωνα με το imerazante.gr, οι αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες στη στυγερή δολοφονία.


Το ασημί ΙΧ μάρκας Fiat Panda εντοπίστηκε καμένο πίσω από το νεκροταφείο των Αμπελοκήπων. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί μέσα και το καλάσνικοφ, με το οποίο οι δράστες γάζωσαν τον επιχειρηματία την ώρα που βρισκόταν μέσα στο γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ στους Αμπελόκηπους, διέφυγαν από το νησί με σκάφος και γι’ αυτό στις έρευνες συμμετέχει και το Λιμενικό.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο του εγκλήματος, συλλέγοντας πληροφορίες. Η κάμερα ασφαλείας του γραφείου δεν λειτουργούσε και επομένως δεν υπάρχει οπτικό υλικό για να βοηθήσει την αστυνομία στον εντοπισμό των δραστών.






Πηγή: https://www.news.gr/ellada/article/2572893/enedra-thanatou-sti-zakintho-vrethike-kameno-to-aftokinito-ton-ekteleston-diefigan-me-skafos.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες