Απίστευτο! Πήγε για σολάριουμ και βρήκε μέσα στον θάλαμο ένα… πτώμα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Μαΐου 29, 2021

Απίστευτο! Πήγε για σολάριουμ και βρήκε μέσα στον θάλαμο ένα… πτώμα


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια πελάτισσα ενός ινστιτούτου ομορφιάς στην Αυστρία, καθώς πήγε για σολάριουμ και βρήκε μέσα στον θάλαμο ένα… πτώμα
Μια 50χρονη, η οποία είχε δύο ώρες συνεδρία, άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την New York Post.
Το προσωπικό του ινστιτούτου στο Deutsch Kaltenbrunn προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή την 50χρονη, ωστόσο δεν τα κατάφερε, ενώ και οι παραϊατρικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.
Η πελάτισσα που εντόπισε το πτώμα είχε υποψιαστεί πάντως πως κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ενώ είχε παρατηρήσει ότι η καμπίνα ήταν κατειλημμένη, δεν άκουγε θόρυβο από αυτήν.
Αφού φώναξε και δεν της απάντησε κανείς, άνοιξε τον θάλαμο και ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή.
H άτυχη γυναίκα φέρεται να έχασε τη ζωή της από φυσικά αίτια καθώς δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν έφερε κάποιον τραυματισμό.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μετά από έλεγχο που έγινε στην καμπίνα, δεν εντοπίστηκε κάποιο ελάττωμα, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 50χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες