Καιρός: Χτυπάει "Κόκκινο" ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Μαΐου 23, 2021

Καιρός: Χτυπάει "Κόκκινο" ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες

Βελτιωμένος καιρός ο οποίος θα διατηρηθεί σχεδόν όλη την ερχόμενη εβδομάδα

Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο από βδομάδα που θα φτάσει τοπικά τους 33 με 35 βαθμούς , αλλά με πτώση το προσεχές Σαββατοκύριακο

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ και θα διατηρηθούν με αυτές τις εντάσεις στα νότια τμήματα του Αιγαίου

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4, στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς Κελσίου


ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-05-2021

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια τοπικά πιο πυκνές στα ορεινά της Μακεδονίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 25-05-2021

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί 3 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.


ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-05-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Μακεδονία τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 27-05-2021

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα βόρεια όπου στη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Καιρός Αθήνα

Καιρός: Μέχρι τους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου


Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Μέχρι τους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου


Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η πορεία της θερμοκρασίας ανοδική μέχρι τα μέσα της εβδομάδος φτάνοντας τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς και πτώση το Σαββατοκύριακο .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες