Τραγωδία στη Ρόδο: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2021

Τραγωδία στη Ρόδο: Πατέρας και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα


Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο – Νεκροί πατέρας και γιός
Τροχαίο δυστύχημα με έναν πατέρα και τον γιό του να χάνουν τη ζωή τους σημειώθηκε σήμερα, Δεύτερα, νωρίς το πρωί στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή «Γλίστρα» στη Νότια Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, η νέα τραγωδία που συγκλονίζει το νησί της Ρόδου σημειώθηκε όταν οδηγός ημιφορτηγού (4Χ4) έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην περιοχή «Γλίστρα» στη Νότια Ρόδο, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός του δρόμου και να σκοτωθούν επιτόπου ο οδηγός και ο συνοδηγός σε αυτό.
Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, προέκυψε ότι ήταν πατέρας και γιος ηλικίας 63 και 22 ετών αντίστοιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 22χρονος επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα το πρώτο του μεροκάματο, σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής Κιοτάρι κι ο πατέρας του τον πήγαινε στη δουλειά.
Στο σημείο βρίσκονται αρμόδιοι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίας Ρόδου ι οποίοι εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα για να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο πατέρας και ο γιός.
tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες