Με τι κωδικό πηγαίνουμε στα καταστήματα εστίασης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 03, 2021

Με τι κωδικό πηγαίνουμε στα καταστήματα εστίασης

To SMS στο 13033 παραμένει τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαΐου – Με ποιον κωδικό μπορούμε να πάμε από σήμερα στα καταστήματα εστίασης


Πρεμιέρα κάνει σήμερα Δευτέρα 03/05 η εστίαση και όσοι θέλουν να επισκεφθούν ένα τέτοιο κατάστημα θα πρέπει να στείλουν οπωσδήποτε SMS στο 13033 με συγκεκριμένο κωδικό.


Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, το SMS στο 13033 θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 15 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα του τουρισμού και η άρση της απαγόρευσης της μετακίνησης εκτός νομού.


Έτσι, όποιος θέλει να επισκεφθεί από σήμερα κάποιο κατάστημα εστίασης θα πρέπει να στείλει μήνυμα με κωδικό 6 στο SMS στο 13033.


Τον ίδιο κωδικό στέλνουμε και για να πάμε σε κομμωτήριο ή κέντρο περιποίησης νυχιών.


Από σήμερα, Δευτέρα 3 Μαΐου, αλλάζει και το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας.


Συγκεκριμένα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 11 το βράδυ και θα παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.


Με αφορμή αυτή την αλλαγή και την παράλληλη έναρξη της λειτουργίας της εστίασης, την ίδια ημέρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι οι επιχειρήσεις της εστίασης θα πρέπει να κλείνουν στις 22:45 προκειμένου όλοι να είναι σπίτι τους μέχρι τις 23:00 οπότε και θα ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας.


Σημειώνεται ότι από την Μεγάλη Πέμπτη είναι πλέον ελεύθερη και η μετακίνηση από δήμο σε δήμο αλλά εντός της ίδιας περιφερειακής ενότητας με την χρήση πάντα του SMS στο 13033.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες