Οι θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια του κορωνοϊού - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαΐου 26, 2021

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια του κορωνοϊού


Με το που έσκασε στις ζωές μας η πανδημία, έσκασαν μαζί τις και οι θεωρίες συνωμοσίας. Αρχικά ήταν οι αρνητές του κορονοϊού, στη συνέχεια οι αρνητές του εμβολίου και όσο περνούσε ο καιρός και η πανδημία συνέχιζε ακάθεκτη, όλο και περισσότερες ... θεωρίες έκαναν την εμφάνισή τους.


Να οι πιο χαρακτηριστικές:

 
Το εμβόλιο αλλοιώνει το DNA

Άπειροι ισχυρισμοί κάνουν λόγο για αλλοίωση το DNA του λήπτη. «Έχουν σχεδιαστεί για να αλλάζουν το DNA και να μας κάνουν γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς. Έτσι μπορούν να μας συνδέσουν με πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης» γράφουν στις διάφορες ομάδες στα social media. 


Με το εμβόλιο σου βάζουν τσιπάκι

Αρκετοί αναφέρθηκαν στα συστατικά του εμβολίου, υποστηρίζοντας ότι περιέχεται και μικροτσίπ, αναγκάζοντας μάλιστα την Pfizer να εκδώσει ανακοίνωση, δημοσιεύοντας τα 10 συστατικά, απορρίπτοντας τις θεωρίες συνωμοσίας για τσιπάκι. Δεν χρειάζεται φυσικά ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για να αποδειχθεί πως πρόκειται για «ψεκασμένη» θεωρία.


Το εμβόλιο είναι... φυσιολογικός ορός

Εφόσον δεν υπάρχει κορονοϊός τι να είναι άραγε το εμβόλιο; Μα φυσικά... φυσιολογικός ορός. Αυτή ήταν μια από τις πρώτες θεωρίες του κινήματος των αντιεμβολιαστών ενώ πολλοί υποστήριξαν τη θεωρία ότι μέχρι και στο βίντεο από τον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού χρησιμοποιείται φυσιολογικός ορός.

Εντοπίζουν με κάμερες τους εμβολιασμένους

Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι μόλις κάνει κάποιος το εμβόλιο, τότε υπάρχει δυνατότητα να τον εντοπίζουν ακόμα και μέσω κάμερας. Όπως αναφέρουν, τα εμβόλια για τον κορονοϊό περιέχουν μεταλλικά νανοσωματίδια και το ένζυμο λουσιφεράση τα οποία υποτίθεται πως ανιχνεύονται χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς δεν εμπεριέχουν καν την εν λόγω ουσία.







Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/158527_kairos-kalokairaki-kai-tin-tetarti-skarfalonei-o-ydrargyros-stoys-36-bathmoys

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες