«Χρυσή» λεία διαρρηκτών σε Παπάγου και Βύρωνα – Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαΐου 28, 2021

«Χρυσή» λεία διαρρηκτών σε Παπάγου και Βύρωνα – Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα


Ένα μικρό θησαυρό φαίνεται να είχαν αποφασίσει να κρατήσουν στα σπίτια τους δυο ηλικιωμένες γυναίκες και αυτό αποδείχτηκε λάθος, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στα διαμερίσματά τους και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα.
Στην περιοχή του Παπάγου, οι κακοποιοί «αλώνισαν» με άνεση μέσα στο σπίτι, καθώς αφού παραβίασαν την είσοδο κατάφεραν να αρπάξουν 150.000 ευρώ που ήταν σε χρηματοκιβώτιο ενώ δεν του ξέφυγαν και τα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας -η αξία των οποίων πεπερασμένο τα 4.500 ευρώ.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν σαν κύριοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.
Εντυπωσιακό, όμως, ήταν και το ποσό που άρπαξαν άλλοι κακοποιοί από την περιοχή του Βύρωνα, όπου μια γυναίκα 90 ετών κατήγγειλε στις αρχές ότι έκαναν… φτερά, μέσα από τη ντουλάπα όπου τα έκρυβε, τα κοσμήματά της αξίας 300.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα, οι κακοποιοί βρήκαν και τα 150.000 ευρώ που είχε σε μετρητά.
Πάντως όλα δείχνουν ότι οι συμμορίες των ληστών και των διαρρηκτών έχουν επιστρέψει για τα καλά στην μετά καραντίνα εποχή και μάλιστα ανεβάζουν συνεχώς και τους δείκτες της εγκληματικότητας.
Το θράσος τους μάλιστα είναι τέτοιο που δεν διστάζουν να χτυπήσουν ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, που θεωρητικά είναι η πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες ένας 30χρονος ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στην οδό Σταδίου έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο αυτοκίνητο του, όταν ένας δράστης τον απασχόλησε με τις δήθεν ερωτήσεις του και ταυτόχρονα ο συνεργός του άρπαζε κοσμήματα αλλά και 15.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες