Δικαστική απόφαση: Θορυβώδης Κόκορας μπορεί να συνεχίσει να λαλεί ελεύθερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Μαΐου 16, 2021

Δικαστική απόφαση: Θορυβώδης Κόκορας μπορεί να συνεχίσει να λαλεί ελεύθερα

Ένας κόκορας έχει αναστατώσει μια ολόκληρη γειτονιά στο Ιβλίν της Γαλλίας καθώς θεωρείται υπερβολικά θορυβώδης από τους γείτονες. Μάλιστα, η αστυνομία έχει επιπλήξει τους ιδιοκτήτες γύρω στις... 96 φορές μέχρι πρόσφατα.

Ένας κόκορας ονόματι Έλιοτ και οι ιδιοκτήτες του βρέθηκαν στο στόχαστρο από τους γείτονες καθώς ο Έλιοτ λαλεί όχι μόνο πολύ νωρίς, αλλά και πολύ δυνατά, σύμφωνα με μαρτυρίες. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του κόκορα έφτασε στο σημείο να διώκεται από τις Αρχές!

Ωστόσο, πλέον ο κόκορας μπορεί να συνεχίσει να «τραγουδά» στο Ιβλίν της Γαλλίας όπως αποφάνθηκε το αστυνομικό δικαστήριο των Βερσαλλιών, σύμφωνα με την «Le Parisien».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, από τους επτά γείτονές του, μόνο ένας παραπονιέται για τον κόκορα. Μέχρι πρόσφατα η δημοτική αστυνομία έχει επέμβει δεκάδες φορές μετά τις κλήσεις του. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης διαβεβαιώνει ότι ο κόκορας δε λαλεί τη νύχτα, δηλαδή σε ακατάλληλες ώρες καθώς τότε κοιμάται.


«Σε τρεις μήνες, η αστυνομία ήρθε στο σπίτι 96 φορές. Κάποια στιγμή, είχα ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας παρκαρισμένο όλη μέρα μπροστά από το σπίτι μου!» λέει ο ιδιοκτήτης.


Το δημαρχείο της περιοχής εξέτασε επίσης την υπόθεση. Ένας ειδικός παρενέβη με έναν μετρητή στάθμης ήχου για να μετρήσει την ένταση του ήχου που εκπέμπεται από τον κόκορα.

Τελικά, ο δικαστής κάλεσε στην απελευθέρωση του ιδιοκτήτη του κόκορα. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει παρά τα μπλεξίματα που είχε.

Ο Έλιοτ δεν είναι ο πρώτος κόκορας που διώκεται λόγω του «τραγουδιού» του στη συγκεκριμένη πόλη. Μια παρόμοια υπόθεση χρονολογείται από το 2008 όταν και τότε κάποιος γείτονας είχε παραπονεθεί για τον θόρυβο που έκανε.






Πηγή: https://sputniknews.gr/20210515/thoryvodis-kokoras-mporei-na-synehisei-na-lalei-eleythera-me-apofasi-dikastirioy-12561439.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες