Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club:Άνοιξαν οι δραστηριότητες – Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί βυθού και παραλίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαΐου 19, 2021

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club:Άνοιξαν οι δραστηριότητες – Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί βυθού και παραλίας


Μπορεί το Lockdown να είχε επιπτώσεις και στις δράσεις καθαρισμού του βυθού, αλλά ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club ετοιμάζονταν για την επανέναρξη. Έτσι στις 15/5/2021 πραγματοποίησε στο Αλεποχώρι τη δράση No197.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: “Πρώτη δράση μετά την καραντίνα και σε συνεργασία με τους Beach Cleaning και τον Ναυτικό όμιλο Αλεποχωρίου καθαρίσαμε τον βυθό και τον περιβάλλοντα χώρο στο λιμάνι Αλεποχωρίου.

Απολογισμός κατάδυσης 220 κιλά ή 525 τεμάχια ρύπανσης. 108 κουτάκια αλουμινίου, 132 πλαστικά μπουκάλια, 25 καπάκια καφέ, 10 ελαστικά, πετονιές, 31 ποτήρια πλαστικά, κονσέρβες κλπ…! Από τον περιβάλλοντα χώρο μαζευτήκαν 3 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών (περίπου 35 κιλά) με διάφορα ευρήματα κυρίως αποτσίγαρα και διάφορα πλαστικά που θα κατέληγαν στην θάλασσα.

Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 5 δύτες, 1 επιφάνεια, 7 στην ξηρά. Ευχαριστούμε την ομάδα Beach Cleaning και τον Ναυτικό όμιλο Αλεποχωρίου για την συνεργασία και την φιλοξενία, τον δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας για την αποκομιδή των σκουπιδιών και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν υποβληθεί σε self test!

Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε. Σεβόμαστε το περιβάλλον, σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!”.
 Το ertnews.gr παρουσιάζει τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες