Διαθέσιμα μόνο για μαθητές και εκπαιδευτικούς τα Self tests από σήμερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαΐου 05, 2021

Διαθέσιμα μόνο για μαθητές και εκπαιδευτικούς τα Self tests από σήμερα

Από σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, θα αρχίσει η διάθεση των self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, με φόντο το άνοιγμα όλων των σχολικών μονάδων από την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως γίνεται γνωστό από σήμερα και έως το Σάββατο τα τεστ θα είναι διαθέσιμα μόνο για εκπαιδευτικούς, μαθητές και διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν πρακτική άσκηση.


Όσον αφορά στο δεύτερο τεστ που θα πρέπει να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, αυτό θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10/5.

Οι άλλες ομάδες πολιτών που δικαιούνται το self test αναμένεται να το λάβουν, επίσης, από την ερχόμενη Δευτέρα και θα μπορούν να δηλώσουν το αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολος Βαλτάς, σε πρωινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ υπερτόνισε πως αυτή την εβδομάδα τα φαρμακεία θα εξυπηρετήσουν αποκλειστικά τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ζήτησε, παράλληλα, να μην συρρεύσουν όλοι δικαιούχοι εργαζόμενοι από τη Δευτέρα στα φαρμακεία, καθώς είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι μαζί.






Πηγή: https://sputniknews.gr/20210505/self-tests-diathesima-apo-simera-mono-gia-mathites-kai-ekpaideytikoys-12532831.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες