«Θα σε σκοτώσω όπως έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του» – Τι καταγγέλλει 27χρονη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2021

«Θα σε σκοτώσω όπως έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του» – Τι καταγγέλλει 27χρονη


Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά στη Ρόδο, έπειτα από την καταγγελία που έκανε μία 27χρονη γυναίκα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, κατήγγειλε πως ο 39χρονος την απείλησε λέγοντάς της πως θα την σκοτώσει όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατικής», ο 39χρονος υπήκοος Αλβανίας επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου κατηγορούμενος για τον βιασμό της 27χρονης συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών του.

Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της 23ης Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Λίγη ώρα νωρίτερα, όπως κατήγγειλε η σύζυγός του, την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέλησή της, μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από την οικία του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της συζύγου του. Απολογούμενος ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί παρεξήγησης.

Η 27χρονη κατέθεσε ότι είναι παντρεμένη με τον 39χρονο εδώ και 10 έτη και ότι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι ηλικίας 9 ετών σήμερα και ένα κοριτσάκι 6 ετών.

Από την αρχή του γάμου τους έως και σήμερα, όπως ισχυρίστηκε, αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της ψυχολογικής και λεκτικής βίας που δέχεται από τον σύζυγό της, αλλά και γιατί την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Όπως υποστηρίζει, το βράδυ της 22ας Ιουνίου πήγε με τον σύζυγό της στο σπίτι, μετά τη δουλειά. Τα παιδιά κοιμόντουσαν στο δωμάτιο. Η ίδια έκανε μπάνιο, φόρεσε τις πιτζάμες της και ξάπλωσε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί, αφού ήταν κουρασμένη. Η ίδια περιγράφει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ο σύζυγός της μπήκε γυμνός και την πλησίασε με ερωτική διάθεση. Όπως είπε, αρνήθηκε διότι ήταν κουρασμένη και εκείνος της έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο και στις αρνήσεις της της είπε «εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», ενώ την χτύπησε στο πρόσωπο με το χέρι του. Υποστήριξε ακόμη ότι της είπε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του» και εκείνη τον προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες της συζύγου του ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και ότι την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ τους, χωρίς όμως χρήση βίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες