Λαμία: Σοκάρει ο ξυλοδαρμός 6χρονου από τη μητέρα του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021

Λαμία: Σοκάρει ο ξυλοδαρμός 6χρονου από τη μητέρα του


Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός του 6χρονου από την 33χρονη μητέρα του στην περιοχή της Λαμίας.
Η γυναίκα συνελήφθη μετά το συμβάν και μεταφέρθηκε χθες ενώπιον των δικαστικών Αρχών, που αποφάσισαν να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη.

Με εντολή του εισαγγελέα, σήμερα το το πρωί θα περάσει από ψυχιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια θα επανέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως ενημερώνει το lamiareport.

Το σοκαριστικό συμβάν
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το «φως», το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν η μητέρα εξαγριώθηκε καθώς ο 6χρονος άρχισε να μαλώνει με τη μικρότερη αδελφή του.

Τότε άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο, ενώ τον έριξε κάτω και συνέχισε την απίστευτης αγριότητας επίθεσή της.

Οι φωνές του μικρού ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά και ανήλικος σώθηκε από μία 13χρονης εξαδέλφης του, η οποία διαμένει στο ίδιο σπίτι και έτρεξε προς βοήθειά του.
Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον μικρό και τον μετέφερε, αρχικά, στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Στη συνέχεια, όμως, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Παίδων «Αγία Σοφία», αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα.
Η οικογένεια φαίνεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, πότε όμως με περιστατικά τέτοιας έκτασης.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η πρόνοια, που εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν οι ανήλικοι, αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού.









Πηγή: https://sputniknews.gr/20210607/lamia-sokarei-o-xylodarmos-toy-6hronoy-apo-ti-mitera-toy--psyhiatrikes-exetaseis-gia-tin-33hroni-13833689.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες