Χαμός σε Τράπεζα: 91χρονος μήνυσε υπάλληλο λέγοντας ότι του πήρε 500.000 ευρώ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021

Χαμός σε Τράπεζα: 91χρονος μήνυσε υπάλληλο λέγοντας ότι του πήρε 500.000 ευρώ


Μήνυση κατά ενός πρώην υπαλλήλου υποκαταστήματος τράπεζας στα Τρίκαλα έκανε ένας 91χρονος, κατηγορώντας τον ότι του υπεξαίρεσε 500.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.
Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρέθηκαν οι δικαστικές αρχές των Τρικάλων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ένας 91χρονος μήνυσε πρώην τραπεζικό υπάλληλο, υποκαταστήματος τράπεζας των Τρικάλων, τον οποίο κατηγορεί ότι αρχικά τον έπεισε να μεταφέρει το ποσό των 500.000 ευρώ σε ελβετική τράπεζα και στη συνέχεια του υφάρπαξε τους κωδικούς του ebanking και μετέφερε τα χρήματα σε επενδυτική τράπεζα της Μεγάλης Βρετανίας εν αγνοία του.
Όπως ο ίδιος αναφέρει στη μήνυσή του τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει στην τράπεζα ήταν «οι κόποι μιας ζωής στην ξενιτιά», καθώς εργάζονταν για δεκαετίες στην Αμερική.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο που μηνύει σήμερα και όταν το 2017-‘18 του εξέφρασε τις ανησυχίες του, καθώς εξακολουθούσαν τα capital controls πείστηκε για τη μεταφορά των χρημάτων στην Ελβετία. Δηλώνει, δε, άγνοια για τη μετέπειτα μεταφορά τους σε τράπεζα της Μεγάλης Βρετανίας.
Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδει ο 91χρονος.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες