Έρευνα: Πέντε «παράξενα» πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2021

Έρευνα: Πέντε «παράξενα» πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες


Όταν ήμασταν μικροί έφτανε απλά να είσαι ωραίος στα μάτια ενός κοριτσιού. Αν ήσουν ψηλός ειδικά είχε μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους φίλους σου, παρότι ήταν η περίοδος που δεν θα μιλούσες ποτέ στα κορίτσια.

Αργότερα όμως τα πράγματα άλλαξαν, άρχισαν να μπαίνουν και άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι και πλέον μπορείς να παίξει με πολλούς και ποικίλους τρόπους… μπαλίτσα:

 
Πέραν του παραπάνω κυρίου-γύπα ο οποίος απλώς μιλούσε-κερνούσε-ορμούσε-αποχωρούσε, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να σε κάνουν ελκυστικό στα μάτια μιας γυναίκας και δεν το ήξερες. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ορισμένες έρευνες.

Ποια είναι αυτά;

Φοράς γυαλιά; Έχεις αβαντάζ: Το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης διεξήγαγε μια μελέτη που αποκάλυψε ότι οι γυναίκες γενικά προσελκύονται περισσότερο από άνδρες που φορούν γυαλιά σε σχέση με όσους δεν το κάνουν. Ο λόγος; Επειδή τα γυαλιά είναι ένα σημάδι νοημοσύνης και είναι το μέγεθος του εγκεφάλου σας που σας δίνει το πλεονέκτημα. Και όλες θέλουν έναν πνευματικό συνομιλητή.

Όσο πιο γκριζομάλλης, τόσο το καλύτερο: Δείχνουν ωριμότητα, εμπειρία και σοφία όταν συνοδεύονται από ένα κολακευτικό στυλ. Μια έρευνα έδειξε ότι το 72% των γυναικών θεωρούν ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι. Ακόμα κι αν είστε νεότεροι και έχετε γκριζάρει πρόωρα, η κατοχή του look αποπνέει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας – κάτι που μπορεί να είναι μόνο καλό.

Σημάδια στο πρόσωπο; No problem: Ακούγεται περίεργο ωστόσο τα σημάδια δεν σας κάνουν ελλαττωματικούς. Σε αντίθεση με όσα πιστεύει ο κόσμος, οι γυναίκες γοητεύονται από τις ιστορίες πίσω από τις πληγές, οι οποίες επίσης παρέχουν έναν αέρα μυστηρίου, αντοχής και αρρενωπότητας. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ έδειξε ότι οι γυναίκες συνδέουν τα σημάδια με θάρρος, υγεία και γενναιότητα.

Πυκνά φρύδια: Δεν εννοούμε δασύτριχα ή θαμνώδη και προς Θεού μην τα αφήσετε να μεγαλώσουν και γίνουν μονόφρυδο. Τα πυκνά φρύδια είναι κάτι που οι γυναίκες παρατηρούν στους άνδρες και τους αρέσει, καθώς θα επιστήσουν την προσοχή στα μάτια σας και αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει έλλειψη της πιο σημαντικής ανδρικής ορμόνης, της τεστοστερόνης!








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες