Σκότωσε τον σύζυγό της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2021

Σκότωσε τον σύζυγό της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα


Σκότωσε τον σύζυγό της και αφού του έκοψε τα γεννητικά όργανα τα τηγάνισε σε σογιέλαιο. Το έγκλημα έγινε στην πόλη Σάο Γκονσάλο, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 7 Ιουνίου.
Η γυναίκα φέρεται να μετάνιωσε για το έγκλημα και υποστήριξε ότι σκότωσε τον σύζυγό της σε αυτοάμυνα, ενώ συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία και βεβήλωση πτώματος.
Πώς εκτυλίχθηκε το έγκλημα
H Dayane Cristina Rodrigues Machado, 33 ετών συνελήφθη από την αστυνομία στην πόλη Σάο Γκονσάλο, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στη γειτονιά της Σάντα Καταρίνα και βρήκε τον άνδρα, που ονομάζεται Andre, νεκρό, γυμνό και ακρωτηριασμένο.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, η σύζυγός του του είχε κόψει το μόριο και το τηγάνισε σε σογιέλαιο. Θεωρούν ότι το έγκλημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα έπειτα από έναν διαπληκτισμό σχετικά με ενδεχόμενο χωρισμό, σύμφωνα με τις αναφορές. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κουζινομάχαιρο που θεωρείται ότι είναι το όπλο με το οποίο η 33χρονη σκότωσε τον σύζυγό της και ακολούθως του έκοψε τα γεννητικά όργανα.




Σύμφωνα με τις αναφορές, το ζευγάρι ήταν μαζί 10 χρόνια και ήταν χώρια για δύο χρόνια, αλλά συνέχιζαν να βλέπονται καθώς είχαν μαζί μία πιτσαρία. Έχουν δύο παιδιά, έναν οκτάχρονο γιο και μία πεντάχρονη κόρη. Δεν είναι σαφές αν τα παιδιά ήταν παρόντα τη στιγμή του φονικού.
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο UOL, το ζευγάρι είχε βγει σε μια καφετέρια όπου μάλωσαν. Σε μία έκρηξη οργής, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Andre επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, την Κάρλα Πολικάρπο, ο καβγάς συνεχίστηκε και όταν επέστρεψαν σπίτι ο άνδρας την απείλησε άλλη μια φορά. Σε μια στιγμή όπου έχασε τον έλεγχο και σε έντονα συναισθηματική κατάσταση αλλά και υπό τον φόβο ότι κινδύνευε έπειτα από αρκετές απειλές που είχε δεχθεί, η γυναίκα τον σκότωσε.

Η οικογένεια της Dayana και η δικηγόρος της υποστηρίζουν ότι υφίστατο φυσικές και ψυχολογικές επιθέσεις από τον πρώην σύζυγό της. Η Πολικάρπο είπε ότι ο Andre την απείλησε και εκείνη τον σκότωσε σε αυτοάμυνα.


Ωστόσο, η αδελφή του Αndre, Adriana Santos, είπε ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τον αδελφό της για να τον εκδικηθεί που την απατούσε. Συγγενείς αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι μάλωνε διαρκώς και σε μία περίπτωση η Machado τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Πολικάρπο είπε: «Αυτός δεν αποδέχτηκε το τέλος της σχέσης και είπε ότι αν δεν ήταν μαζί του δεν θα ήταν με κανέναν άλλον». Πρόσθεσε ότι η πελάτισσά της έχει μετανιώσει, ενώ τα τοπικά Μέσα μεταδίδουν ότι η γυναίκα παραδόθηκε μόνη της. Η έρευνα συνεχίζεται.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες