Η επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2021

Η επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο


Μόλις μισή ώρα ήταν αρκετή για να εμφανίζεται η Ελλάδα από σήμερα και τις επόμενες μέρες στα μέσα ενημέρωσης όλου του πλανήτη.


Με μια εκδήλωση που υπήρξε εξαιρετική, ο οίκος Dior έστρεψε τα φώτα στη χώρα μας, παρουσιάζοντας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο την συλλογή του Cruises 2022.

H διαφήμισή μας ανά την υφήλιο θα είναι τεράστια, ύστερα από αυτό το μοναδικό σόου, ενώ ταυτοχρόνως δείξαμε πως έχουμε πολλή ομορφιά σε ανθρώπους και τόπους και μεγάλη φιλοξενία να προσφέρουμε.



Εννέα και μισή ακριβώς ξεκίνησε η ζωντανή μετάδοση της επίδειξης από το Καλλιμάρμαρο, παρουσία 400 προσκεκλημένων που απόλαυσαν τα πάντα. Το στάδιο ήταν σκοτεινιασμένο, έτσι ώστε να διακρίνονται τα χάλκινα τρίποδα με τις φωτιές.

Από αυτά ξεκίνησε η εκδήλωση, καθώς από εκεί άναψαν δάδες οι οποίες μεταφέρθηκαν σαν σε αρχαίο τελετουργικό σε όλο τον χώρο, σε όλες τις διαδρομές.





Ντυμένα στα χρώματα της Ελλάδας, λευκό και μπλε, αλλά και σε γήινα χρώματα, και κάποιες φορές σε έντονα όπως το μωβ, τα μοντέλα έβγαιναν από τα παρασκήνια και περπατούσαν επίσης σε όλους τους διαδρόμους.

Τις συνόδευε ζωντανή ορχήστρα και ερμηνεύτρια, με μουσική που είχε απόηχους από τη μουσική της αρχαίας Ελλάδας (όπως τη φανταζόμαστε σήμερα και όπως έχει φτάσει ως εμάς).



Η υψηλή ποιότητα της συλλογής έκλεψε καρδιές και χειροκροτήθηκε θερμά, όπως και η Μαρία Γκράτσια- Κιούρι, η δημιουργός της, η οποία εμφανίστηκε ακριβώς στις 10, με το κλείσιμο της επίδειξης.

Ήταν ντυμένη στα λευκά και υποκλίθηκε στο κοινό πριν ανέβει στις κερκίδες να συναντήσει κάποιους εκ των προσκεκλημένων. Λίγο πριν την εμφάνισή της, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό, δίνοντας ακόμη μία αίσθηση μαγείας.



Οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ήταν καθισμένοι στο βόρειο τμήμα, στο κάτω διάζωμα και σε πλήρη ανάπτυξη ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη, στην σκληρή δουλειά της οποίας και στις συναντήσεις της με τον οίκο Dior οφείλεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας για τη χώρα μας. Ηταν εκεί, ανάμεσα σε άλλους, η Κατρίν Ντενέβ, με κοκκινόμαυρη φόρμα, ο Πιερ Κασιράγκι του Μονακό , η εγγονή του Ανιέλι Μπιάνκα Μπραντολίνι, η Αγγελική Κανελλοπούλου με τη Μαρία Σάκκαρη, η Ευγενία Νιάρχου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη νύφη της Αλεξία Αντσακλή και την εγγονή της κ.α.

Ο οίκος Dior τις επόμενες ημέρες θα κάνει φωτογραφήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, με πρώτη την Ακρόπολη, αύριο το απόγευμα.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες