MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαϊδη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2021

MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαϊδη


Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη έφτασε μέχρι το τέλος και πήρε τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο.
Ο τελικός του MasterChef 5 έφτασε μετά από ένα μεγάλο μαγειρικό “ταξίδι” και η Μαργαρίτα Νικολαϊδη με τον Διονύση Σαρακίνη πάλεψαν σκληρά για τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όπου τους ανακοίνωσαν την πέμπτη και τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που έπρεπε να αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.
Έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο μάγειρες ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.



Τα απαιτητικά πιάτα του μαγειρικού αυτού θρύλου, που κλήθηκαν οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούσαν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωρούσε ως δικαιολογία και η ικανότητα ήταν αυτή που θα θριάμβευε. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, ήταν τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή του MasterChef.

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη και ο Διονύσης Σαρακίνης κατάφεραν να βγάλουν τα πιάτα μέσα στο σωστό χρόνο και στη συνέχεια τα σέρβιραν στους τρεις κριτές, αλλά και στον δημιουργό των πιάτων, τον chef Jason Atherton.



Οι τέσσερις σεφ, δοκίμασαν όλα τα πιάτα, βρήκαν, επίσης, και κάποιες αστοχίες, κάτι που ήταν λογικό, αν αναλογιστούμε τον βαθμό δυσκολίας των συγκεκριμένων παρασκευών και στη συνέχεια ο Jason Atherton -και μόνο αυτός- βαθμολόγησε τα πιάτα.
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:

Πρώτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Δεύτερη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Τρίτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 7/10

Διονύσης Σαρακίνης: 8/10

Τέταρτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 7/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10

Πέμπτη δοκιμασία

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 8/10

Διονύσης Σαρακίνης: 7/10
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: 38/50

Διονύσης Σαρακίνης: 36/50

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες