Ίσως η πιο άσχημη Mercedes SL που έχει κατασκευαστεί ποτέ… - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιουνίου 06, 2021

Ίσως η πιο άσχημη Mercedes SL που έχει κατασκευαστεί ποτέ…


H Mercedes-Benz 380SL Roadster, μοντέλο του 1981 που ανήκει στον τραγουδιστή Wayne Newton πρόκειται να πληστηριαστεί τον επόμενο μήνα από τη γνωστή εταιρία Barrett-Jackson. Τι διαφορετικό έχει όμως;


Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο Mercedes-Benz 380SL Roadster. Αλλά για κάποιο κομμάτι που έχει τροποποιηθεί διεξοδικά από την εταιρεία Niko-Michael Coachworks.


Το κλασικό ρύγχος της Mercedes έχει διαφοροποιηθεί υιοθετώντας νέους προβολείς και χρυσό έμβλημα με σήμα, τι άλλο, από το αστέρι.
Ωστόσο, το καμπυλωτό αμάξωμα είναι αυτό που διαφέρει πραγματικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα 380SL.


Η Coachbuilder αντικατέστησε επίσης την σκληρή αναδιπλούμενη οροφή, με μια χειροκίνητη κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς και να αποθηκευτεί εκτός αυτοκινήτου.


Αλλάζοντας τα δεδομένα σχετικά με την αναδιπλούμενη οροφή, η εταιρία κατόρθωσε επίσης να μετατοπίσει τον εφεδρικό τροχό που τώρα εδράζεται επάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.





Το συμβολικό αυτοκίνητο ξεχωρίζει περαιτέρω από τις υπόλοιπες Merc με τις επιχρυσωμένες πινελιές στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών του αμαξώματος που διατρέχουν κατά το μήκος το αυτοκίνητο. Ένα σετ τροχών 16 ιντσών που προέρχεται από τη BBS ολοκληρώνει την εκκεντρική εμφάνιση αυτής της διαφορετικής 380SL.

Αντίθετα με το εξωτερικό look δεν έγιναν τροποποιήσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ούτε στον βενζινοκινητήρα V8 με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου 3,8 λίτρων ο οποίος εξακολουθεί να συνδυάζεται με το εργοστασιακό αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων.




Το αυτοκίνητο έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη συλλογή του Newtons στο Las Vegas και έχει διανύσει λιγότερα από 3.200 χιλιόμετρα από την αρχή του βίου του. Εννοείται πως προσφέρεται χωρίς επιφύλαξη…









Πηγή: https://www.newsauto.gr/news/isos-i-pio-aschimi-mercedes-sl-pou-echi-kataskevasti-pote/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες