«Φλεγόμενος καθρέφτης»: Η επικίνδυνη πρόκληση του TikTok -Τι έπαθε 13χρονη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2021

«Φλεγόμενος καθρέφτης»: Η επικίνδυνη πρόκληση του TikTok -Τι έπαθε 13χρονη


Tο TikTok μπορεί να είναι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταξύ εφήβων και νέων, είναι, όμως και η αφορμή πολλοί έφηβοι και νέοι άνθρωποι να φτάσουν στα άκρα κυνηγώντας likes και views. Η πιο πρόσφατη, ακραία πρόκληση του TikTok έγινε η αφορμή για να βρεθεί στην εντατική, με σοβαρά εγκαύματα στο λαιμό και τα χέρια, ένα 13χρονο κορίτσι στο Όρεγκον των ΗΠΑ.
Τι είναι ο «Φλεγόμενος Καθρέφτης»
Όπως όλα δείχνουν όλα ξεκίνησαν από το account του ηθοποιού Jack Jerry, ο οποίος ανέβασε στο TikTok ένα βιντεάκι στο οποίο φαίνεται να ψεκάζει με λακ μαλλιών στην επιφάνεια ενός καθρέφτη, να σβήνει τα φώτα και στη συνέχεια να του βάζει φωτιά. Ο γνωστός TikToker, που έχει 1,8 εκατομμύρια followers και, συνολικά, 35,9 εκατομμύρια likes, μετά από αιτήματα των ακολούθων του ανέβασε και άλλα βίντεο στα οποία δημιουργεί, στον «φλεγόμενο καθρέφτη» διάφορα σχέδια και σχήματα. Ένα από το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 747.800 views και 72.600 likes.
Τι έχει συμβεί με την 13χρονη που νοσηλεύεται

Η Ντέστινι Κρέιν θέλησε να μιμηθεί στο μπάνιο του σπιτιού της την πρόκληση η οποία κατέληξε σε τραγωδία. Η φωτιά ακούμπησε μπουκάλια με οινόπνευμα και άλλα εύφλεκτα υλικά. Οι φλόγες κάλυψαν εν ριπή οφθαλμού το πρόσωπο και το σώμα της. Η μητέρα της, Κίμπερλυ Κρέιν, που ήταν στο σπίτι άκουσε τις φωνές της και έτρεξε στο μπάνιο. «Ήταν εξωπραγματικό, μού ράγισε την καρδιά. Δεν πιστεύω ότι κανείς θέλει να δει την κόρη του στις φλόγες. Ήταν φρικτό», είπε. Παρότι την γλίτωσε οριακά, η μικρή Ντέστινι θα μείνει για τουλάχιστον 2 μήνες στο νοσοκομείο, αφού έχει ήδη, δυστυχώς, υποβληθεί σε τραχειοστομία και δύο επεμβάσεις αποκατάστασης του ιστού του δέρματός της. Η νέα μόδα του TikTok, όμως, δημιουργεί εξαιρετική ανησυχία σε γονείς παιδιών και εφήβων σε όλο τον κόσμο.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες