«Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους απειλούν την UEFA» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ-NEWS

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιουνίου 01, 2021

«Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους απειλούν την UEFA»


Ο Αλεξάντερ Τσεφερίν σε συνέντευξη του στην αγγλική «Telegraph» αναφέρθηκε στο θέμα των «ανταρτών» της European Super League, τονίζοντας πως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους απειλούν την UEFA, αλλά η νέα λίγκα είναι παρελθόν.

Ο πρόεδρος της UEFA ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά το θέμα της ESL και τις αντιδράσεις των τριών ομάδων που εξακολουθούν να υποστηρίζουν την Λίγκα, αν και έχουν απομείνει μόνες τους μετά την αποχώρηση των υπολοίπων 9 ομάδων. 

«Ακόμα και οι πιο άσχετοι έχουν καταλάβει πως η ESL είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Νομίζω πως αυτές οι τρεις ομάδες με την Λίγκα του,ς μας έχουν βοηθήσει σημαντικά για να προωθήσουμε την ιδέα της συμπαράστασης μεταξύ των συλλόγων, γιατί είναι εύκολο να τους πούμε πως αν δεν τους αρέσει εδώ, ας πάνε στην δική τους Λίγκα. Οι φίλαθλοι μιλάνε για τους Αμερικανούς επενδυτές στην Αγγλία αλλά ξεχνάνε πως αυτοί οι τρεις είναι ένας Ιταλός και δύο Ισπανοί. Νομίζουν πως η Γη είναι... επίπεδη. Έβγαλαν ανακοίνωση πως η European Super League είναι ζωντανή και δύο μέρες μετά έστειλαν αίτηση για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Αν είναι τόσο καλή η Λίγκα τους γιατί θέλουν να παίξουν στην δική μας;».
Πηγή: http://omada.reporter.com.cy/football-international/article/504061/-real-bartselona-kai-goybentoys-apeiloyn-tin-uefa

 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες