Μέσα σε 2 ώρες έπιασαν ληστές τράπεζας - Τι τους πρόδωσε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 21, 2021

Μέσα σε 2 ώρες έπιασαν ληστές τράπεζας - Τι τους πρόδωσε


Σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν τα στελέχη του Τμήματος Διαρρηκτών να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δυο κακοποιούς, που λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο 58χρονος με τον 42χρονο συνεργό του έφθασαν με αυτοκίνητο έξω από την τράπεζα. Ο δεύτερος εισέβαλε στο εσωτερικό της με ένα περίστροφο στα χέρια.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που παρουσιάζει η Huffpost απείλησε με το όπλο υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο. Ο συνεργός του τον περίμενε στο όχημα, με το οποίο και διέφυγαν.
Αν και φορούσε καπέλο τζόκει, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του, ενώ στους αστυνομικούς έδωσαν και πληροφορίες για το αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Περίπου δύο ώρες αργότερα τα στελέχη του ”Ληστειών” κατάφεραν να τους εντοπίσουν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ο 58χρονος οδηγός έκανε ό,τι μπορούσε για να διαφύγουν, ενώ ο 42χρονος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά.
Κατά τη σωματική έρευνα, που έκαναν στον 42χρονο, βρήκαν το περίστροφο, χρήματα, αλλά και το τζόκει που φορούσε στη ληστεία, ενώ ο 58χρονος είχε επίσης μαζί του χρήματα, τα οποία σύμφωνα με τις αρχές ήταν η λεία από τη ληστεία.
Όπως προέκυψε ο 42χρονος είναι υπήκοος Αλβανίας, είχε χαρακτηριστεί δραπέτης αγροτικών φυλακών από τον Ιανουάριο του 2020 και είχε καταδικαστεί για κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση.
Σε βάρος του, μάλιστα, εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ταχυμεταφοράς χρημάτων στη Μεσσηνία.
Ο συνεργός του, 58 ετών Έλληνας, επίσης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα.
huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες