Λιμάνι Πειραιά: 351 κιλά κοκαΐνης κρυμμένη σε φορτίο καφέ(VIDEO) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2021

Λιμάνι Πειραιά: 351 κιλά κοκαΐνης κρυμμένη σε φορτίο καφέ(VIDEO)


Στα δέκα εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι ανέρχεται η αξία των 351 κιλών κοκαΐνης, που εντόπισαν οι αρχές στο λιμάνι του Πειραιά, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοντέινερ ξεκίνησε από τη Γουατεμάλα και έφθασε στη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα, με τους αστυνομικούς να το επιτηρούν ελπίζοντας ότι θα εντοπίσουν το μέλος του κυκλώματος, που θα παραλάμβανε την ποσότητα των ναρκωτικών.
ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στη Huffpost ότι δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν είχαν σκοπό να διαθέσουν τα ναρκωτικά στη χώρα μας ή κάπου αλλού, αλλά διαπίστωσαν ότι τα μέλη του κυκλώματος δεν είχαν αποκρύψει με επιμέλεια την κοκαΐνη ανάμεσα στο νόμιμο φορτίο του καφέ, αλλά τα είχαν εναποθέσει πρόχειρα μπροστά - μπροστά, ώστε ο ενδιαφερόμενος να τα πάρει με ταχύτητα και ευκολία.
Τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνεργάστηκαν με συναδέλφους τους από το Τελωνείο, το Λιμενικό, το ΣΔΟΕ, ακόμα και την DEA των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνολικά ερεύνησαν 150 εμπορευματοκιβώτια.


ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝsdv
huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες