Παραβίασε 49 φορές το «κόκκινο» με το αυτοκίνητο του πρώην της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιουλίου 13, 2021

Παραβίασε 49 φορές το «κόκκινο» με το αυτοκίνητο του πρώην της


Έναν ευφάνταστο τρόπο για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της επειδή την παράτησε βρήκε μια γυναίκα στην Κίνα η οποία χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να δεχθεί 49 κλήσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Η απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην επαρχία Σαοξίνγκ όταν αστυνομικοί παρατήρησαν ότι ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi είχε μαζέψει όλες αυτές τις κλήσεις για το κόκκινο φανάρι, συν άλλη μια για υπερβολική ταχύτητα, μέσα σε μόλις δύο ημέρες.

Όταν εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του, είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τους Global Times, ότι είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητό του.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος τελικά ομολόγησε ότι τα έκανε όλα για την… εκδίκηση μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε στους αστυνομικούς ότι παραβίαζε τον ερυθρό σηματοδότη και μάζευε κλήσεις της Τροχαίας για να ικανοποιήσει μια γυναίκα την οποία διεκδικούσε.

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα με το όνομα Λου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μέχρι που αυτός την παράτησε για άλλη γυναίκα.

Η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε στον νέο διεκδικητή της ότι ο μόνος τρόπος για να βγουν ραντεβού θα ήταν αν την βοηθούσε να εκδικηθεί την απόρριψη του προηγούμενου εραστή της.

Ο τρόπος που βρήκε η Λου ήταν να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες τροχονομικές παραβάσεις ώστε οι κλήσεις να πάνε στον πρώην εραστή της.

Μετά την αποκάλυψη της απάτης τους, όμως, τόσο η ίδια όσο και ο επίδοξος νέος σύντροφός της συνελήφθησαν αν και παραμένει άγνωστο τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες