ΣΟΚ για ζευγάρι: «Αγάπη μου, κοίτα! Υπάρχουν 50 αεροσκάφη στην αυλή μας» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2021

ΣΟΚ για ζευγάρι: «Αγάπη μου, κοίτα! Υπάρχουν 50 αεροσκάφη στην αυλή μας»


Εκείνο το πρωινό δεν ήταν σαν όλα τα άλλα. Η Τζάνετ Μέρτσαντ, η οποία ζει στο Έσσεξ της Αγγλίας, ξύπνησε, τράβηξε τις κουρτίνες και είδε περίπου 50 επιβατηγά αεροσκάφη να είναι παρκαρισμένα δίπλα από την αυλή του σπιτιού της!
H 67χρονη γυναίκα και ο σύντροφός της Πωλ βρίσκονται σε απόγνωση από την ημέρα που το αεροδρόμιο Σάουθεντ αποφάσισε να… επεκτείνει έναν διάδρομο απογείωσης.
Το αποτέλεσμα αυτής της επέκτασης είναι πως πλέον κάθε μέρα, σχεδόν κάθε 20 λεπτά από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ ένα αεροσκάφος απογειώνεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι τους!

Όπως αναφέρουν στον Independent, η ζωή τους έχει αλλάξει δραματικά καθώς ο θόρυβος είναι πια ανυπόφορος όπως και η μυρωδιά από τα καύσιμα των αεροσκαφών.
«Δεν μπορείς να κουβεντιάσεις στην αυλή με κανέναν γιατί δεν ακούς τίποτα. Και όταν είμαστε μέσα στο σπίτι, με τα πάντα κλειστά, πρέπει να κάνουμε pause στο πρόγραμμα που βλέπουμε στην τηλεόραση μέχρι να φύγει το αεροσκάφος», αναφέρει η 67χρονη.
Η ίδια θυμάται να φωνάζει, απευθυνόμενη στον σύντροφό της πως: «Υπάρχει ένα αναθεματισμένο αεροπλάνο στην αυλή μας», το πρώτο πρωινό που λειτούργησε κανονικά ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης.
Η ίδια έκανε επανειλημμένα παράπονα στο διευθυντή του αεροδρομίου, όμως εκείνος τις απάντησε ότι όλα τα αεροπλάνα απογειώνονται και προσγειώνονται νόμιμα βάσει των κανονισμών του αεροδρομίου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες