Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό χωριό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιουλίου 18, 2021

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό χωριό


Στο Ολυμπιακό χωριό του Τόκιο διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού. Ανησυχία για την ασφάλεια των Αγώνων.
Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό χωριό είναι γεγονός, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του "Τόκιο 2020", Τοσίρο Μούτο, να ανακοινώνει πως ένας φιλοξενούμενος μετά από έλεγχο διαγνώσθηκε θετικός.
Σύμφωνα με το ιατρικό απόρρητο δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η καταγωγή του, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν είναι Ιάπωνας. Όπως είναι φυσικό, το θετικό κρούσμα έχει φέρει μεγάλη ανησυχία για το αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ασφαλείς.

Ο Πρόεδρος του "Τόκιο 2020", Σέικο Χασιμότο, έδειξε κατανόηση για τις ανησυχίες του κόσμου: "Κατανοώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανησυχούν. Οι διοργανωτές πρέπει να προσπαθούν να ακολουθούν όλα τα μέτρα και να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι οι Αγώνες δεν αποτελούν κίνδυνο".

Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν διαγνωσθεί θετικοί. Οι διοργανωτές πάντως έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και ένα από τα μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης είναι τα καθημερινά τεστ που υποβάλλονται όλοι όσοι συμμετέχουν.
news247.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες