Το μπέργκερ, μέχρι στιγμής, έχει δοκιμάσει ο πρόεδρος της Ολλανδικής Ένωσης Φαγητού και Ποτών, Rober Wilemse, ο οποίος το πλήρωσε 5.964 δολάρια. «Τα υλικά του αλληλοσυμπληρώνονται», είπε σχετικά για τη δημιουργία του de Veen, η οποία συνδυάζει ιαπωνικό βόειο κρέας wagyu, χαβιάρι beluga, καβούρι της Αλάσκας και λευκή τρούφα, σύμφωνα με το Esquire. Το μπιφτέκι του, ονόματι The Golden Boy, χρειάζεται σχεδόν 9 ώρες προετοιμασίας. «Μπορεί να είναι πολύ ακριβό, αλλά ο μόνος τρόπος για να το φάτε, όπως κάθε μπέργκερ, είναι με τα χέρια σας», είπε ο Wilemse προσθέτοντας ότι το ψωμάκι του συγκεκριμένου μπέργκερ είναι καλυμμένο με φύλλα χρυσού, και άρα «τα δάχτυλά σας θα είναι χρυσά όσο τρώτε».
Το μπέργκερ, μέχρι στιγμής, έχει δοκιμάσει ο πρόεδρος της Ολλανδικής Ένωσης Φαγητού και Ποτών, Rober Wilemse, ο οποίος το πλήρωσε 5.964 δολάρια. «Τα υλικά του αλληλοσυμπληρώνονται», είπε σχετικά για τη δημιουργία του de Veen, η οποία συνδυάζει ιαπωνικό βόειο κρέας wagyu, χαβιάρι beluga, καβούρι της Αλάσκας και λευκή τρούφα, σύμφωνα με το Esquire. Το μπιφτέκι του, ονόματι The Golden Boy, χρειάζεται σχεδόν 9 ώρες προετοιμασίας. «Μπορεί να είναι πολύ ακριβό, αλλά ο μόνος τρόπος για να το φάτε, όπως κάθε μπέργκερ, είναι με τα χέρια σας», είπε ο Wilemse προσθέτοντας ότι το ψωμάκι του συγκεκριμένου μπέργκερ είναι καλυμμένο με φύλλα χρυσού, και άρα «τα δάχτυλά σας θα είναι χρυσά όσο τρώτε».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου