Χρήστος Παππάς: Η στιγμή της σύλληψης του – Ποια είναι η γυναίκα που τον έκρυβε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2021

Χρήστος Παππάς: Η στιγμή της σύλληψης του – Ποια είναι η γυναίκα που τον έκρυβε


Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική χθες το βράδυ, ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήταν καταζητούμενος εδώ και οκτώ μήνες.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου τον έκρυβε πρόσωπο του περιβάλλοντος του, ύστερα από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής και οδηγήθηκε στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται. 

Το πρόσωπο που τον έκρυβε ήταν μια γυναίκα 52 ετών από την Ουκρανία, η οποία είχε πάρει πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα ήταν υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς δεν προέβαλε σθεναρή αντίσταση τη στιγμή της σύλληψης του, ωστόσο φέρεται να αιφνιδιάστηκε. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, σήμερα Παρασκευή.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.”.

Τον Οκτώβριο του 2020, ο Χρήστος Παππάς καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης. Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπoρούσε να τον εντοπίσει, μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να είναι καταζητούμενος.


Μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες