Σκότωσε τον άντρα της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2021

Σκότωσε τον άντρα της και τηγάνισε τα γεννητικά του όργανα


Η 33χρονη γυναίκα δολοφόνησε τον άνδρα της στην πόλη Σάο Γκονσάλο, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Στη συνέχεια έκοψε τα γεννητικά του όργανα και τα τηγάνισε.

Η γυναίκα φέρεται να μετάνιωσε για το ειδεχθές έγκλημα και υποστήριξε ότι σκότωσε τον σύζυγό της σε αυτοάμυνα, ενώ συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία και βεβήλωση πτώματος.
Το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος

H Dayane Cristina Rodrigues Machado συνελήφθη στην πόλη Σάο Γκονσάλο όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στη γειτονιά της Σάντα Καταρίνα και βρήκε τον άνδρα της Andre, νεκρό, γυμνό και ακρωτηριασμένο καθώς του έλειπαν τα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η 33χρονη σύζυγός του τού είχε κόψει το πέος. Μάλιστα, στη συνέχεια, το τηγάνισε σε σογιέλαιο. Σύμφωνα με την Daily Mail και όπως αναμεταδίδει το Athensmagazine, οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν από τα δεδομένα που ανακάλυψαν ότι το ειδεχθές έγκλημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα έπειτα από καυγά που αφορούσε το ενδεχόμενο χωρισμού του ζευγαριού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι ήταν μαζί 10 χρόνια ενώ είχε χωρίσει για δύο χρόνια. Ωστόσο, είχαν επαφές καθώς από κοινού είχαν μία πιτσαρία. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, έναν οκτάχρονο γιο και μία πεντάχρονη κόρη. Δεν είναι γνωστό αν τα παιδιά ήταν παρόντα τη στιγμή του άγριου φονικού.

 

Τι αναφέρει η δικηγόρος της γυναίκας

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι είχε βγει σε μια καφετέρια και εκεί διαπληκτίστηκαν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Andre επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά του. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας, την Κάρλα Πολικάρπο, ο καυγάς φούντωσε και όταν η οικογένεια επέστρεψαν σπίτι ο άνδρας την απείλησε άλλη μια φορά. Σε μια στιγμή που η 33χρονη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς φοβόταν πως ο άντρας της θα τη σκοτώσει, τον δολοφόνησε.

Η οικογένειά της και η δικηγόρος της υποστηρίζουν ότι υφίστατο φυσικές και ψυχολογικές επιθέσεις από τον πρώην σύζυγό της Andre. Η Πολικάρπο είπε ότι ο θανών την απείλησε και εκείνη τον σκότωσε σε αυτοάμυνα.

Ωστόσο, η αδελφή του Αndre, Adriana Santos, είπε ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τον αδελφό της για να τον εκδικηθεί καθώς είχε εξωσυζυγική σχέση. Συγγενείς αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι μάλωνε διαρκώς και σε μία περίπτωση η 33χρονη Machado τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Πολικάρπο είπε: «Αυτός δεν αποδέχτηκε το τέλος της σχέσης και είπε ότι αν δεν ήταν μαζί του δεν θα ήταν με κανέναν άλλον». Επιπροσθέτως τόνισε ότι η πελάτισσά της έχει μετανιώσει, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η γυναίκα παραδόθηκε μόνη της. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες