Φωτιά τώρα στη Ζήρια Αχαΐας – Κλείνει η παλαιά Εθνική και η Ολυμπία Οδός(VIDEO) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιουλίου 31, 2021

Φωτιά τώρα στη Ζήρια Αχαΐας – Κλείνει η παλαιά Εθνική και η Ολυμπία Οδός(VIDEO)

photo αρχείου

Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με το thebest η αστυνομία κλείνει την παλαιά εθνική οδό και την Ολυμπία οδό στο ύψος της Ζήριας ενώ στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος των Καμαρών όπου εκτρέπεται η κυκλοφορία μέχρι να κατασβεστεί.Σύμφωνα με το patrastimes.g έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των χωριών της Ζήριας και της Άνω Ζήριας ενώ κάτοικοι στο χωριό κάτω Ζήρια έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα στο σημείο σπεύδουν σταθμοί του ΕΚΑΒ.
Όπως αναφέρει το thebest εντολή εκκένωσης έχει δοθεί και για τα χωριά Λαμπίρι και Καμάρες έχει σταματήσει η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική καθώς και στην Ολυμπία Οδό στο συγκεκριμένο σημείο.


Η αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τους κατοίκους της Ζήριας και της Άνω Ζήριας που αρνούνται να φύγουν από τα σπίτια τους επιχειρώντας να αντιμετωπίσουν τη φωτιά με τα λάστιχα. Σπεύδει ΟΠΚΕ και ομάδα ΔΙΑΣ.Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις Καμάρες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ηλικιωμένη γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι της πάνω από την εκκλησία της Ζήριας και γίνονται προσπάθειες να απομακρυνθεί από το σημείο.



newsit.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες