Ανθρώπινο δράμα πίσω από το θάνατο του ζευγαριού – Ζούσαν σε άθλιες συνθήκες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2021

Ανθρώπινο δράμα πίσω από το θάνατο του ζευγαριού – Ζούσαν σε άθλιες συνθήκες


Σε ένα σπίτι που «θύμιζε» υγειονομική βόμβα, χωρίς air condition ή καν έναν ανεμιστήρα, το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στην Καλλιθέα φαίνεται πως ζούσε μαρτυρικές στιγμές. Δυο άνθρωποι μόνοι, με τη γυναίκα να φροντίζει τον υποσιτισμένο άνδρα της αλλά να μην αντέχουν, όπως όλα δείχνουν, τον καύσωνα της περασμένης εβδομάδας.
Το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στην οδό Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα, όταν οι γείτονες επικοινώνησαν με την αστυνομία εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμά τους.
Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σπίτι, από την πρώτη εξέταση που έκανε στις δυο σορούς (οι οποίες ήταν σε προχωρημένη σήψη) κρίνει πως το πιθανότερο είναι να μην πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για θάνατο εξαιτίας θερμοπληξίας από τη ζέστη. Εξάλλου, στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.
Την περασμένη εβδομάδα η χώρα έζησε κύμα καύσωνα και στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλλιθέα δεν υπήρχε ούτε air condition ούτε ανεμιστήρας! Οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής δείχνει ανθρώπους που ήθελαν βοήθεια, ανέφεραν άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο, κάνοντας λόγο για διαμέρισμα «υγειονομική βόμβα».
Περισσότερο φως στα αίτια θανάτου των δυο συζύγων θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει αύριο.
Από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι ο άνδρας έπασχε από χρόνιο υποσιτισμό, με τα χέρια και τα πόδια του να είναι σκελετωμένα. Εκείνος βρέθηκε πεσμένος κοντά στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού και η γυναίκα κάτω από μια καρέκλα.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε μια μέρα πριν από τη γυναίκα του, περίπου πριν από μια εβδομάδα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης-newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες