Προσοχή- Κινηματογραφικά γυρίσματα στην Αττική Οδό - Σε ποια σημεία θα κλείσει σήμερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2021

Προσοχή- Κινηματογραφικά γυρίσματα στην Αττική Οδό - Σε ποια σημεία θα κλείσει σήμερα


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό ξεκίνησαν από τις 05:00 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 18:00 το απόγευμα, προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα χωρίς προβλήματα.
Δυσκολίες στις μετακινήσεις τους θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι οδηγοί που θα κινηθούν στην Αττική Οδό καθώς ο αυτοκινητόδρομος θα κλείσει για να γίνουν κινηματογραφικά γυρίσματα.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό ξεκίνησαν από τις 05:00 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 18:00 το απόγευμα, προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα χωρίς προβλήματα.
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας που οδηγεί στο Σταθμό Διοδίων Παλλήνης, καθώς και στις λωρίδες κυκλοφορίες 1 έως και 5 του σταθμού διοδίων Παλλήνης, Νότια προς Κατεχάκη (δεξιότερες λωρίδες διοδίων) της Αττικής Οδού.
Κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας, η κίνηση στην Αττική Οδό θα γίνεται από τα εναλλακτικά δρομολόγια:
Από Ραφήνα προς Κατεχάκη: δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (Χ-11,8 έως Χ/θ- 11,55) – εν συνέχεια διέλευση από Διόδια Παλλήνης Νότια από τις Λωρίδες 6 έως 11 (η αρίθμηση ξεκινάει από το δεξί τμήμα της οδού).
Από οικισμό «ΠΕΤΣΑ» προς Κατεχάκη: είσοδος από παράδρομο Χ-8-2 (Χ-11,6) στην ήδη αποκλεισμένη δεξιά λωρίδα – χ/θ Χ-11,55 είσοδος στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας προς διόδια.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των γυρισμάτων και να ακολουθούν τη σήμανση.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες