Σπαραχτικό Βίντεο - Εγκαταλείπουν τον σκύλο τους και εκείνος τρέχει να τους προλάβει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιουλίου 31, 2021

Σπαραχτικό Βίντεο - Εγκαταλείπουν τον σκύλο τους και εκείνος τρέχει να τους προλάβει


Ένα σπαραχτικό βίντεο στο οποίο ένα σκύλος εγκαταλείπεται από τους ιδιοκτήτες του στη μέση του δρόμου κάνει το γύρο των social media συγκινώντας τους ζωόφιλους του διαδικτύου.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με την υπόθεση γύρω από το viral βίντεο, ένας άνδρας στο Τέξας συνελήφθη, αφού φέρεται να εγκατέλειψε έναν σκύλο ράτσας χάσκι στην άκρη του δρόμου.

Ο Λουίς Αντόνιο Κάμπος, 68 ετών, τέθηκε υπό κράτηση την Παρασκευή 030/7), σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ελ Πάσο και η εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ορίστηκε στα 5.000 δολάρια.

Το βίντεο του συμβάντος -το οποίο φαίνεται να καταγράφεται από κάποιον περαστικό- έγινε viral και δείχνει ότι ο σκύλος εγκαταλείφθηκε σε έναν δρόμο στην πόλη Horizon, ένα προάστιο του Ελ Πάσο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ένας νεαρός άνδρας να αφαιρεί το λουρί και το κολάρο του σκύλου στην άκρη ενός δρόμου ενώ ο οδηγός τον περιμένει μέσα σε ένα SUV που βρίσκεται κοντά.

Ο οδηγός, που φαίνεται να είναι μεγαλύτερος, μπορεί να φανεί στον καθρέφτη του οδηγού.

Η αστυνομία δεν είπε εάν ο Κάμπος ήταν ο οδηγός, αλλά ανέφερε ότι αναμενόταν μια άλλη σύλληψη καθώς συνεχιζόταν η έρευνα για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει ότι ο νεαρός άνδρας μπαίνει στο όχημα, το οποίο ξεκινάει, καθώς ο σκύλος φαίνεται να το κυνηγάει, μέχρι το σημείο που δεν μπορεί να συνεχίσει.


Οργή στα social media για την εγκατάλειψη του σκύλου

Το βίντεο μοιράστηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους.

Ο χρήστης του Instagram, ms.mojorising, ο οποίος μοιράστηκε το βίντεο στην πλατφόρμα, είπε ότι το άτομο που τράβηξε το βίντεο είχε καλέσει την αστυνομία και ότι ο σκύλος μεταφέρθηκε στο Huckleberry Hound Dog Rescue του El Paso.

Εκεί, ο σκύλος ονομάστηκε Nanook και το καταφύγιο ανέφερε ότι ο σκύλος ήταν περίπου 10 μηνών. Μέσα σε 24 ώρες ο Nanook υιοθετήθηκε από μια οικογένεια. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες