Ελλάδα: Πέντε νεκροί λουόμενοι μέσα σε λίγες ώρες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021

Ελλάδα: Πέντε νεκροί λουόμενοι μέσα σε λίγες ώρες


Το μεγάλο πρόβλημα με τους νεκρούς λουόμενους στις ελληνικές θάλασσες επανέρχεται και το φετινό καλοκαίρι

Θλιβερός ήταν ο απολογισμός της Κυριακής καθώς σύμφωνα με το Λιμενικό πέντε άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από παραλίες σε Σύρο, Κατερίνη, Λάρισα και Νάξο.

Όπως προκύπτει από τις σχετικές ανακοινώσεις και οι πέντε νεκροί ήταν ηλικίας 59 ετών και άνω.

Τελευταία χρονικά απώλεια ένας 73χρονος στη Λάρισα ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΒΕΛΙΚΑΣ».

Ο άτυχος 73χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Στη Λάρισα έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Κυριακής και μια 81χρονη στην παραλία Στομίου για την οποία έρευνα διεξάγει, επίσης, η Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου και η οποία ζήτησε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή και ένας 80χρονος αλλοδαπός που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην ελεύθερη παραλία «Μέγας Γιαλός» στη Σύρο.

Στην Κατερίνη ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρό στη θαλάσσια περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής ήταν ηλικίας 59 ετών με την προανάκριση να διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης

Το πρώτο θύμα της Κυριακής ήταν στη Νάξο και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Άννας. Πρόκειται για μια γυναίκα 68 ετών που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και την προανάκριση διενεργεί το τοπικό λιμεναρχείο.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες