Άγιοι Θεόδωροι:Η ετήσια Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2021

Άγιοι Θεόδωροι:Η ετήσια Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία


Η ετήσια Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4/7/ 2021 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων, τηρώντας όλα τα αναγκαίά μέτρα προστασίας.
Η Συνεδρίαση παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συγκυριών που επικρατούν, ένεκα της πανδημίας που κάνουν δύσκολο το έργο των ανθρώπων της Ομοσπονδίας και ευρύτερα των εξωραϊστικών συλλόγων μελών που την απαρτίζουν.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης για ακόμη μία φορά εκλέχτηκε ομόφωνα ο κ. Στράτος Νικολούδης όπου ζήτησε να βλέπουμε την Ομοσπονδία σαν το δεύτερο σπίτι μας, συνεχίζοντας την στήριξη, την μαζικότητα και την συμμετοχή όλων! Ιδιαίτερα τώρα, μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζουμε.
Στο ίδιο πνεύμα μίλησε ύστερα από την έγκριση του οικονομικού απολογισμού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ Δημήτρης Σαρέλας, όπου αναφέρθηκε επιστάμενα στα θέματα που αντιμετώπισε το χρόνο που πέρασε η Ομοσπονδία.
Ο κ. Σαρέλας πριν το απολογισμό του Δ.Σ. έκανε αναφορά στις απώλειες σημαντικών συνανθρώπων μας, που έφυγαν από κοντά μας.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε:
Στην στελέχωση της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας με νέους και έμπειρους ανθρώπους που έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν με μόνο γνώμονα, την κάλυψη των αναγκών των οικισμών ώστε και οι αποφάσεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους φυσικά να είναι ομόφωνες.
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις καινοτόμες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου όπως:
Την συγκρότηση επιτροπών περιβάλλοντος, αθλητισμού- πολιτισμού, της αντιμετώπισης του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.
Την δημιουργία σελίδας στο ίντερνετ και στο facebook οπου αγκαλιάστηκαν από το ευρύ κοινό αναδεικνύοντας τα προβλήματα που υπάρχουν.
Την ανακαίνιση των γραφείων της Ομοσπονδίας που άλλαξαν την εσωτερική και εξωτερική τους όψη.
Την επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Δήμου και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, για επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, της ύδρευσης, της καθαριότητας, των ασφαλτοστρώσεων, κ.α.
Την αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας όπως:
Το μάζεμα των κλαδιών σε επαφή με τη ΔΕΗ
Τα αδέσποτα σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου.
Την εγκατάσταση ή αποκατάσταση των μπράτσων στις κολώνες της ΔΕΗ το οποίο είναι ένα θέμα που καθυστερεί αδικαιολόγητα.
Τη βελτίωση του δικτύου ύδρευσης.
Την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Κρομμυώνας.
Την αποκατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου
Την δημιουργία και λειτουργία πολιτιστικού κέντρου καθώς και την αξιοποίηση του ανοικτού θεάτρου Νότης Περγιάλης.
Το σημαντικό θέμα με τους δασικούς χάρτες, θέμα που ανέλυσε στη συνέχεια ο κ Νικολούδης
Τις επαφές με τον Πρ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-Αγ.Θ. κ. Πρωτονοτάριο, τον κ. Μαστραντωνάκη και μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-Αγ.Θ. Όσο αφορά το θέμα με τους νέους υδρομετρητές.
Το θέμα της υδροδότησης οικισμών που στερούνται το πολύτιμο αγαθό, όπως ο οικισμός Λιοντάρι, όπου έχουν γίνει οι σχετικές ενέργειες και έχουν εγκριθεί από την Δ.Ε.Υ.Α.Λ-Αγ.Θ και η υδροδότηση βρίσκεται καθοδόν.
Την παρουσία της Ομοσπονδίας σε συνάντηση στο σχίνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά των Γερανίων όπου κατατέθηκαν από την Ομοσπονδία σοβαρές προτάσεις οι οποίες λήφθηκαν υπόψη από το Σώμα.
Την διερεύνηση από την Ομοσπονδία, για την δημιουργία και πάλι Δημοτικής τοπικής συγκοινωνίας.
Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Στράτος Νικολούδης ως έμπειρος πολιτικός μηχανικός πληροφόρησε τα μέλη της Ομοσπονδίας για τους δασικούς χάρτες, την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου που πρέπει να αντιδράσει ανάλογα μέσω διαδικτύου και δασολόγων. Τόνισε την ανάγκη ελέγχου του κτηματολογίου ώστε να γίνουν διορθώσεις όπου χρειάζονται, επίσης υπενθύμισε ότι μπορούν να προλάβουν θέματα που έχουν να κάνουν με τις τακτοποιήσεις τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και λοιπά.
Όσο αφορά τη συμμετοχή των συλλόγων στη Γενική Συνέλευση, παραβρέθηκαν οι αντιπρόσωποι από τους παρακάτω συλλόγους
Πρωτοπόρος Ανω Καλύβιζες, Ανω Κουλατζίκι, Ανω Σουσάκι, Ανω Κόκκινη Σπηλιά, Αναγέννηση κατσιβίριου, Καλύβιζες, Κόκκινο Λιθάρι, Λιοντάρι, Νέα Ζωή, Νέα Πολιτεία, Πανόραμα Κόκκινης Σπηλιάς, Προφήτης Ηλίας, Σέσι, Αρίων κυρά Βρύσης.
Tέλος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Ταξιάρχη Κλεφτογιώργο που ήταν παρών στη Γενική Συνέλευση, τον κύριο Στράτο το Νικολούδη πολιτικό μηχανικό που προσφέρει επί χρόνια τις καλές υπηρεσίες τους στην Ομοσπονδία, τον δημοσιογράφο και εκδότη κ. Νίκο Δενδρινό που προσφέρει σταθερά τις υπηρεσίες του σαν αναπόσπαστο κομμάτι της Ομοσπονδίας από την ημέρα της ίδρυσης της.
Ο Πρόεδρος Δημήτριος Σαρέλας Ο Γραμματέας Αθανάσιος Λούκος
https://kromiona.gr/.../perissotera-apo-tin-etisia.../

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες