Τα κέντρα των Canon και Nikon στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκαλούν δέος! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Ιουλίου 31, 2021

Τα κέντρα των Canon και Nikon στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκαλούν δέος!


Σε κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες οι Canon και Nikon στήνουν τεράστια κέντρα εξυπηρέτησης και service για τους φωτογράφους που καλύπτουν τους Αγώνες.
Έτσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο οι δύο ιαπωνικές εταιρείες έχουν στήσει τα κέντρα τους, τα οποία εξαιτίας και του ότι βρίσκονται στην Ιαπωνία, όπου είναι η έδρα των δύο εταιρειών, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.
Ο επικεφαλής του Global Sports Event Professional Support Department της Canon, Riki Kakizaki, είπε στην Petapixel:
Επειδή οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020 διεξάγονται χωρίς θεατές, η αξία της φωτογραφίας είναι μεγαλύτερη από ποτέ
Στα κέντρα των δύο εταιρειών οι φωτογράφοι που καλύπτουν τους Αγώνες έχουν την δυνατότητα να δώσουν τον εξοπλισμό τους για επιθεώρηση, επισκευή ή ακόμα και να δανειστούν εξοπλισμό για τις ανάγκες τους.







Ο φωτογράφος Jeff Cable βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει κάνει ένα πολύ ωραίο άρθρο με εικόνες μέσα από το κέντρο της Canon που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Από το κέντρο της Nikon έχουμε εικόνες που δημοσίευσε ο Vincent Kalut.

Και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους πρώτους χωρίς θεατές, οι φωτογράφοι είναι εκεί για να αποτυπώσουν τις προσπάθειες των αθλητών και να δώσουν την εικόνα των Αγώνων σε όλους μας. Οι δυσκολίες πολλές και η ένταση για να κάνεις την σωστή λήψη είναι μεγάλη αλλά όπως κάθε φορά οι εικόνες που βλέπουμε είναι εκπληκτικές, δείχνοντας την αφοσίωση που έχουν οι φωτογράφοι σε αυτό που κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες