Survivor: Ποιοι ήταν και τι κάνουν σήμερα οι προηγούμενοι νικητές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιουλίου 11, 2021

Survivor: Ποιοι ήταν και τι κάνουν σήμερα οι προηγούμενοι νικητές


Το Survivor Ελλάδας είναι η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία.


Το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, ενώ από τον τέταρτο και μετά 100.000 ευρώ.

Ποιοι ήταν όμως οι νικητές των προηγούμενων κύκλων και τι κάνουν σήμερα;

Survivor 1



Ήταν Σεπτέμβριος του 2003 όταν στη Μαλαισία βρέθηκαν 16 παίκτες έτοιμοι για όλα.

Νικήτρια –κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των συμπαικτών της- αναδείχθηκε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία κατάφερε να είναι η πρώτη από τους νικητές του Survivor και κερδίσει το έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι το παιχνίδι της κατέστρεψε τη ζωή. «Τα χρήματα δεν μου άλλαξαν τη ζωή. Το έπαθλο ήταν 200.000, τα 48 μου τα κράτησε η εφορία. Είχαμε συμφωνήσει με την Ορθούλα ότι θα τα μοιράσουμε είτε κερδίσει εκείνη είτε κερδίσω εγώ. Πήρε τα μισά εκείνη, τα άλλα μισά εγώ. Με 70 χιλιάδες δεν νομίζω ότι σου αλλάζει η ζωή και μετά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο με τα λεφτά», δήλωσε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Από την άλλη η φίλη της και μπασκετμπολίστρια Ορθούλα Παπαδάκου, μετά το Survivor ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο, στο «Fort Boyard», ενώ συμμετείχε και στο ριάλιτι «Real housewives».

Survivor 2


Μία χρονιά μετά, το 2004 βγαίνει το Survivor 2.

Στον τελικό φτάνουν ο 42χρονος Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης και η Άννα Μάγουρο 32 ετών.

Με τρεις μόλις ψήφους, από το σύνολο των οκτώ, ο Χριστοδουλάκης κερδίζει το έπαθλο των 200.000 ευρώ. Κατά τους συμπαίκτες τους κανείς δεν άξιζε να βρίσκεται στη θέση αυτή.

Ο Χριστοδουλάκης ουδέποτε απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης και ας είναι ανάμεσα στους μεγάλους νικητές του ριάλιτι επιβίωσης. Τα χρήματα όπως είπε δεν άλλαξαν τη ζωή του ούτε την καθημερινότητα μου, καθώς συνέχισε να κάνει την ίδια δουλειά. Το μόνο που άλλαξε όπως έχει πει είναι ότι ξέρει τι θα πει πραγματική πείνα.
Ελληνοτουρκικό Survivor

Την επόμενη χρονιά δεν βγήκε το Survivor. Ακολούθησε το 2006 το ελληνοτουρκικό Survivor με παρουσιαστές τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Acun Ilicali. Ο νικητής αυτή τη φορά κρίνεται στο αγώνισμα και όχι στην ψηφοφορία.

Στον τελικό παλεύουν ο Τούρκος Ντεριά Ντουρμουσλάρ με τον Έλληνα Αμφικράτη Ζαχαριάδη. Ο Τούρκος κερδίζει και παίρνει το έπαθλο των 250.00 ευρώ! Δυστυχώς πέντε χρόνια μετά τη νίκη του ο Ντέρια Ντουρμουσλάρ σκοτώνεται με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού, που αγόρασε από τα χρήματα του ριάλιτι.

Παταγονία



Το 2010 το Survivor αφήνει τη Μαλαισία και τον καυτό ήλιο και πάει «Παταγονία», στην άκρη του κόσμου.

Παρουσιαστής ο Γιάννης Αϊβάζης, μαζί του Αλεπούδες και Κόνδορες, όπως λέγονται οι δύο ομάδες.

Νικητής αναδείχθηκε ο Καλαματιανός μάγειρας, Βαγγέλης Γερασίμου, 29 ετών, κερδίζοντας 100.000 ευρώ.

Ο νεαρός μετά το παιχνίδι αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την εστίαση. Συνεργάστηκε με το Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον οποίο διατηρούν τρία μαγαζιά.

Survivor 3


Το 2017 το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας. Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανίδης και τόπος διεξαγωγής του ριάλιτι επιβίωσης ο Άγιος Δομήνικος.

Το κόνσεπτ και πάλι αλλάζει. Διάσημοι και μαχητές παλεύουν σε πολύ απαιτητικούς στίβους μάχης, ενώ το κοινό αποφασίζει ποιον θα διώξει κάθε εβδομάδα αλλά και ποιον θα βγάλει νικητή. Μεγάλος νικητής αναδεικνύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη Σκιάθο.
 

Ο αγαπητός στο κοινό και ως Ντάνος αναζητείται από κανάλια και διαφημιστικές. Εκείνος ήρεμος απολαμβάνει τις αλλαγές στη ζωή του, παίζει σε σίριαλ και σε κινηματογραφική ταινία, ιδρύει φιλανθρωπικό σωματείο, ενώ γράφει και το πρώτο του βιβλίο.

Survivor 4


Το Survivor 4 ολοκληρώθηκε μετά από περίπου επτά μήνες με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο μεγάλος νικητής και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι δύο φιναλίστ που είχαν περάσει από τον ημιτελικό στον τελικό ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, αφήνοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην τρίτη θέση και τον Γιώργο Κόρομι στην τέταρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες