Αλληλεγγύη σε 2 τροχούς προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας- Μοτο...βόλτα για καλό σκοπό! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2021

Αλληλεγγύη σε 2 τροχούς προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας- Μοτο...βόλτα για καλό σκοπό!


΄Ο άνθρωπος , όταν νιώθει πόνο ...είναι ζωντανός ... Αλλά όταν νιώθει ...τον πόνο του άλλου ,
τότε ναι ... είναι Άνθρωπος ΄΄
Ν. Καζαντζάκης


Το κύμα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε όλες τις λαβωμένες περιοχές της χώρας μας ήταν άκρως συγκινητικό αποδεικνύοντας πως, στα δύσκολα, υπάρχει μία χαραμάδα αισιοδοξίας που ονομάζεται Αλληλεγγύη.

Και καθώς ο γεμάτος αποκαΐδια Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του, μία απλή αλλά συνάμα τόσο ανθρώπινη κίνηση έρχεται να μας θυμίσει ότι ΔΕΝ πρέπει να...ξεχάσουμε! Μία κίνηση από λέσχες και ομάδες μοτοσυκλετιστών από Αθήνα, Λουτράκι, Χαλκίδα και όχι μόνο, που αποφάσισαν να απλώσουν το χέρι σε αυτούς που θέλουν να πιαστούν από κάπου, τους ανθρώπους που έμειναν αβοήθητοι και έχασαν σπίτια και επιχειρήσεις στην Εύβοια.
Με σύνθημα : «Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στην Εύβοια », αποφάσισαν να δώσουν χρώμα στα καμένα της Βόρειας Εύβοιας κάνοντας τη βόλτα τους και απολαμβάνοντας καφέ και φαγητό στα χωριά που χτυπήθηκαν με τόσο βίαιο τρόπο.

Το ραντεβού κλείστηκε για το πρωί της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021 στη γέφυρα της Χαλκίδας απ' όπου ξεκίνησε η μοτο...πορεία αλληλεγγύης για Προκόπι, Μαντούδι, Αγία Άννα , Παππαδες με προορισμό το Πευκί.

Ακολουθεί η διαδρομή που σχεδιάστηκε και πραγματικά άλλαξε το σκηνικό της "μαυρίλας" χαρίζοντας μια ανάσα αισιοδοξίας στους κατοίκους :






Δείτε τι αναφέρουν για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τους :
'Όλοι οι δρόμοι στις 29/8 οδηγούν στην Εύβοια !!
Στόχος μας, να ενισχύσουμε οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά όλα τα χωριά της βόρειας Εύβοιας και να τους δείξουμε ότι δεν θα είναι μόνοι, αλλά θα έχουν την στήριξη μας.
Το ραντεβού μας θα είναι στις 10.00 το πρωί της Κυριακής στο πάρκιν της ψηλής γέφυρας της Χαλκίδας , θα μαζευτούμε εκεί και θα περιμένουμε τα αδέρφια μας από Αθήνα και όχι μόνο.
Θα ξεκινήσουμε για βόρεια Εύβοια η κατεύθυνση μας θα είναι προς Προκόπι, Μαντούδι, Αγία Άννα , Παππάδες με προορισμό το Πευκί στη διαδρομή προς εκεί ανά ομάδες , παρέες θα σταματάμε στα χωριά που πέρασε η φωτιά ( όχι όλοι μαζί σε ένα χωριό σκοπός είναι να γεμίσουμε όλα τα χωριά !! )για να πιούμε ένα καφέ , να δώσουμε χρώμα με της μοτοσυκλέτες μας στη μαυρίλα που επέβαλε η φωτιά και να δείξουμε ότι είμαστε κοντά τους . Επόμενος σταθμός το Πευκί ανασυγκρότηση και ξεκινάμε για πίσω μετά το φαΐ στα χωριά που θα επιλέξει η κάθε παρέα στην επιστροφή μας .Δεκτοί είναι ΟΛΟΙ οι μοτοσικλετιστές ανεξάρτητα από λέσχες ,σωματεία ,μοτοπαρέες πάμε για καλό σκοπό και να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του μοτοσυκλετισμού’.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με υλικό που πολύ ευγενικά παραχωρήθηκε στο westvoice.gr από φίλους μοτοσυκλετιστές:




























westvoice.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες