Καλιφόρνια: Μητέρα έσωσε τον 5χρονο γιο της από τα δόντια λιονταριού με γυμνά χέρια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Αυγούστου 29, 2021

Καλιφόρνια: Μητέρα έσωσε τον 5χρονο γιο της από τα δόντια λιονταριού με γυμνά χέρια

U.S. NATIONAL PARK SERVICE / ASSOCIATED PRESS

Το λιοντάρι επιτέθηκε στο αγοράκι την ώρα που εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού, σέρνοντάς το για 40 μέτρα. Η μητέρα του έτρεξε και άρχισε να χτυπά το άγριο ζώο, σώζοντας τη ζωή του γιου της.
Με γυμνά χέρια, σπρώχνοντάς το και χτυπώντας το κατάφερε μία μητέρα να σώσει τον 5χρονο γιο της από τα δόντια ενός λιονταριού, που μόλις του είχε επιτεθεί έξω από το σπίτι τους στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.
Το αγοράκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού, όταν το άγριο ζώο (30 κιλών) του επιτέθηκε, σέρνοντάς το για 40 μέτρα πάνω στο γρασίδι και αφήνοντάς το εν τέλει, μετά από τις επίμονες ηρωικές προσπάθειες της μητέρας του, αιμόφυρτο με πολλαπλά τραύματα. Το ανήλικο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι και σε πολλά ακόμη σημεία του άνω του κορμού, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Τη στιγμή της επίθεσης, η μητέρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Όταν άκουσε φασαρία στην αυλή, έτρεξε και άρχισε να χτυπά το λιοντάρι με τα χέρια της, καταφέρνοντας να το αποσπάσει και να το σώσει.

Αργότερα την ίδια μέρα (Πέμπτη), υπεύθυνοι του τμήματος άγριων ζώων εντόπισαν το λιοντάρι, ωστόσο, θεωρώντας ότι αποτελεί απειλή για τους κατοίκους αποφάσισαν να το πυροβολήσουν και να το σκοτώσουν, αντί να του χορηγήσουν ηρεμιστικό και να το μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο όπως έπραξαν με άλλο λιοντάρι που επίσης εντοπίστηκε στην περιοχή.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες