Η επιστροφή των ABBA είναι γεγονός - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021

Η επιστροφή των ABBA είναι γεγονός


Το αγαπημένο συγκρότημα των ABBA αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα νέα τραγούδια.
Το διεθνούς φήμης μουσικό συγκρότημα των ABBA, από τη Σουηδία, ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του στη μουσική βιομηχανία μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.
Την Πέμπτη (26/08) μια μυστηριώδης ιστοσελίδα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, με το όνομα 'ABBA VOYAGE', προτρέποντας τους χρήστες να "δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να ακούσουν πρώτοι" αυτό που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου. Ο ιστότοπος δημιούργησε επίσης και λογαριασμό στο twitter.


Οι θαυμαστές του συγκροτήματος, ελπίζουν πως ο ιστότοπος προαναγγέλει την επιστροφή των ABBA, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά να κυκλοφορήσει το 2020. Η πανδημία ωστόσο δεν ευνόησε αυτά τα σχέδια και οι ABBA αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία τους.
Σύμφωνα με τον Geoff Lloyd, συνδιοργανωτή του podcast "Reasons To Be Cheerful" οι ABBA "ηχογράφησαν πέντε νέα τραγούδια, τα οποία ήταν να κυκλοφορήσουν στο τέλος του περασμένου έτους, όμως λόγω τεχνικών δυσκολιών και της πανδημίας, τα πράγματα καθυστέρησαν, αλλά έχουν υποσχεθεί ότι τα νέα τραγούδια θα βγουν το 2021".
Πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι το "Voyage" είναι το όνομα ενός νέου άλμπουμ και δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Ένας θαυμαστής έγραψε στο twitter: "Οι ABBA κυκλοφορούν νέο άλμπουμ το φθινόπωρο και είμαι ήδη τόσο συγκλονισμένος".

Η τελευταία φορά που το μουσικό συγκρότημα των ABBA κυκλοφόρησε τραγούδι ήταν το 1981, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα, το 1993 και το 1994 δημοσιοποιήθηκαν τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια τους.


14 Μαρτίου, 1980, το συγκρότημα φωτογραφίζεται στο ξενοδοχείο τους στο Τόκιο. AP
Μιλώντας για την επανένωση των τεσσάρων τους η Ulvaes είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, "χρειάστηκε μισό λεπτό και κάπως έτσι βρεθήκαμε πίσω στον χρόνο, σαν να ήμασταν χθες εκεί. Ήταν τόσο περίεργο, αυτό το συναίσθημα μεταξύ μας ήταν εξαιρετικό".

6 Απριλίου, 1974, οι ABBA βγαίνουν πρώτοι στον διαγωνισμό της Eurovision. AP
Το συγκρότημα που αποτελείται από τους Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad και Agnetha Fältskog, απέκτησε διεθνή φήμη το 1974, με την πρωτιά στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision τραγουδώντας το κομμάτι "Waterloo", όπως αναφέρει ο Independent. Εκείνη την περίοδο τα μέλη του συγκροτήματος ήταν παντρεμένα ζευγάρια, τα οποία όμως χώρισαν στη συνέχεια.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες