Τρέχουν να προλάβουν τις πλημμύρες: Καθαρίζουν τα ρέματα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2021

Τρέχουν να προλάβουν τις πλημμύρες: Καθαρίζουν τα ρέματα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, τους καθαρισμούς των ρεμάτων με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Σήμερα, γίνονται καθαρισμοί στα ρέματα: Βριλησσίων-Μελισσίων του δήμου Πεντέλης, της Μεταμόρφωσης, Χελιδονούς και Πύρνας στο δήμο Κηφισιάς.
Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στο πλαίσιο συνεχών συσκέψεων με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, λόγω των νέων δεδομένων που διαμόρφωσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, παρακολουθεί την επίσπευση τόσο των απαιτούμενων αντιπλημμυρικών έργων όσο και την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών.
Σε δηλώσεις του επισημαίνει: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εντατικοποίηση των απαιτούμενων έργων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, επενδύουμε στην πρόληψη για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών. Παράλληλα, με τη συνδρομή επιστημονικών φορέων προχωράμε σε εξειδικευμένες δράσεις προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σχέδιο που θα θωρακίσει αποτελεσματικά την Αττική και τους πολίτες».newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες