Οι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν για να δουλέψουν – Αναλυτικά όλα τα ποσά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2021

Οι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν για να δουλέψουν – Αναλυτικά όλα τα ποσά


Τα πάνω κάτω έχουν φέρει τα νέα μέτρα και οι νέοι περιορισμοί για τους μη εμβολισμένους.Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε στις (24/8) τα μέτρα και οι αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Αφού τα έξοδα είναι πραγματικά ασήκωτα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Υγείας, όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Θα πρέπει κάθε εβδομάδα να κάνουν rapid test, το οποίο θα δηλώνεται ηλεκτρονικά. Και ο εργοδότης θα μπορεί να το ελέγχει. To κόστος θα είναι 10 ευρώ και θα το πληρώνει ο εργαζόμενος.



Έτσι η ζωή των ανεμβολίαστων πολιτών αλλάζει από τις 13 Σεπτεμβρίου καθώς θα πρέπει να πληρώνουν για τα τεστ.Πόσα θα δίνουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Ο αριθμός των rapid test που απαιτείται ανά εβδομάδα αλλάζει ανάλογα με τη δουλειά κάποιου. Κάτι που σημαίνει ότι το κόστος δεν θα είναι ίδιο για όλους.
Συγκεκριμένα οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κάνουν ένα εργαστηριακό rapid test ανά βδομάδα, αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και η τιμή του θα είναι στα 10 ευρώ.
Έτσι όποιος εργαζόμενος δεν εμβολιαστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, το επόμενο εξάμηνο θα χρειαστεί να δώσει για rapid test 240 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τους ανεμβολίαστους
Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί καθώς και όσοι εργάζονται σε σίτιση, τουρισμό, θέατρο και μουσικές, χορευτικές παραγωγές θα πρέπει να προσκομίζουν δύο rapid test την εβδομάδα.
Έτσι, το συνολικό κόστος διπλασιάζεται για τα rapid test που θα χρειαστεί να κάνουν για να πάνε στις δουλειές τους.



Οι συγκεκριμένες εργασιακές ομάδες θα χρειαστεί να δαπανήσουν αυτούς τους έξι μήνες 480 ευρώ.
Να υπενθυμίσουμε πως τα νέα μέτρα ισχύουν, από τις 13 Σεπτεμβρίου και μέχρι τον Μάρτιο, οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να κάνουν rapid test μόνο στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες