Τα ζώδια, ο έρωτας και οι λάθος συμπεριφορές που επηρεάζουν τη σχέση τους! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2021

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι λάθος συμπεριφορές που επηρεάζουν τη σχέση τους!


Τα ζώδια και τα τρωτά τους σημεία σε μια σχέση

Και πάλι βρήκα, τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω… Οι άνθρωποι που συναντάμε και δεν μένουν στη ζωή μας είναι όλοι σκάρτοι ή μήπως εμείς τους αναγκάζουμε να μας συμπεριφέρονται με ανάλογο τρόπο; Αναλύσαμε κάθε ζώδιο και βρήκαμε τα τρωτά του σημεία στον έρωτα. Πως μπορεί να την “πατήσει”, γιατί η αλήθεια είναι πως ότι παθαίνουμε, είναι ακριβώς αυτό που επιτρέπουμε να πάθουμε!


Κριός

Τρωτό σημείο του Κριού είναι ο δυναμισμός του. Αν παρακολουθείτε τα λεγόμενα του με απίστευτη ευλάβεια, μόλις χάσατε το παιχνίδι. Ένας Κριός κολλά όταν τον “φτύνουν”, κυνηγά με απίστευτο εγωισμό να κατακτήσει κάτι που ποτέ δεν είναι δικό του. ‘Οταν ένα άτομο του πει “δεν ταιριάζουμε” και δεν είναι αυτός που είπε πρώτος τη λέξη χωρίζουμε, είναι ικανός να συρθεί στο πάτωμα για να το μεταπείσει.

Ταύρος

Υπερβολικά σταθερό ζώδιο! Για να φτάσει στο σημείο να απατήσει, θα περάσει πολύς χρόνος και θα δώσει πολλά περιθώρια στη σχέση του. Η υπομονή του τον κάνει ευάλωτο, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι άλλοι και να δέχεται ο ίδιος την απιστία. Όταν κάνουν μια γνωριμία, σκέφτονται πολύ για το πώς να κάνουν το πρώτο βήμα ή πως θα προχωρήσουν στη σχέση τους. Με κίνδυνο, κάποιος άλλος πιο διεκδικητικός θα παρουσιαστεί και θα τους πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει μια έμφυτη περιέργεια που τον ωθεί να τα τεστάρει όλα, προκειμένου να πάρει τελικές αποφάσεις. Όταν λοιπόν συναντούν ένα πρόσωπο που έχει ακριβώς τα ίδια ερωτηματικά με εκείνους, κάτι που στην αρχή τους εξιτάρει βέβαια, στην συνέχεια κάνει τον Δίδυμο να μπερδεύεται στις αποφάσεις του. Για να έχει ισορροπία ένας Δίδυμος στα ερωτικά του θα πρέπει να έχει δίπλα του ένα άτομο που ξέρει τι θέλει ακριβώς. Συνήθως αναζητά να βρει μια προσωπικότητα που να του μοιάζει και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του.

Καρκίνος

Είναι όμορφο να λειτουργείς με την καρδιά και το συναίσθημα, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο σ’ αυτό! Ο Καρκίνος δεν βάζει όρια στον συναισθηματισμό του, με αποτέλεσμα να κουράζει σε απίστευτο βαθμό τον σύντροφο του. Επιζητά με κάθε τρόπο την προσοχή και το ενδιαφέρον του άλλου, φτάνοντας στο σημείο να μην αφήνει ελευθερία στο ταίρι του, αλλά ούτε στον ίδιο του εαυτό. Ένα άλλο αρνητικό είναι πως κάθε φορά που γνωρίζουν ένα άτομο, εκφράζουν άμεσα επιθυμία για σοβαρή σχέση και οικογένεια, πριν καλά – καλά το σκεφτούν οι ίδιοι. Φυσικό είναι να τρομάξει κάποιος! Δύσκολα θα απατήσουν, αλλά εύκολα θα απατηθούν αν κουράσουν το σύντροφο τους.

Λέων

Όταν σας αρέσει ένα πρόσωπο και νιώθετε έλξη για εκείνο, προσπαθείτε με κάθε μέσο να το σαγηνέψετε. Ένας τρόπος που χρησιμοποιείτε για να το κερδίσετε είναι η υπέρμετρη κοινωνικότητα σας που μπορεί να κάνει το άτομο που θέλετε αντί να σας θαυμάσει, να μην θέλει να σας ξαναδεί. Η λάθος επιλογή για το Λιοντάρι είναι να του αρέσει ένα άτομο που δεν είναι καθόλου φλύαρο και επιδεικτικό, επειδή δεν θα του τονίσει την αυταρέσκεια του, κάτι που θα πληγώσει τον εγωισμό του και θα το κάνει να φύγει μακριά.

Παρθένος



Αποζητάτε μέσα από τα μάτια των άλλων να βρείτε και να τονίσετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας! Έχετε χαμηλή αυτοεκτήμιση όταν ερωτεύεστε και συμπεριφέρεστε με απίστευτη απαισιοδοξία. Όταν κάποιος λοιπόν δει να μην σέβεστε και να αγαπάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, γιατί να το κάνει ο ίδιος για εσάς; Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σας εκμεταλλευτεί για λίγο χρονικό διάστημα. Η αμφιβολία που έχετε συνεχώς, για το αν σας θέλει και για ποιο λόγο, μόνο σε κούραση καταλήγει και σε φυγή είτε του ενός είτε του άλλου. Πάψτε να είστε ανασφαλείς και θα δείτε πως και οι άλλοι θα νοιώσουν καλύτερα δίπλα σας.

Ζυγός

Αν βλέπατε ένα υπέροχο περσικό χαλί που σας περιμένει να το πατήσετε, δεν θα το πατούσατε; Θα ανεβαίνατε και πάνω του για ταξίδια μακρινά σε ονειρεμένους τόπους. Αυτό ακριβώς είστε για τους άλλους, ένα τζίνι που πριν προλάβει να εκφράσει κάποιος την επιθυμία του, είστε εκεί για να την εκπληρώσετε. Είναι στην φύση σας να είστε δοτικοί και περιποιητικοί και αυτό πάντα δεν βρίσκει αγνούς αντίκτυπους. Άνετα θα μπορούσε κάποιος να εκμεταλλευθεί την προσφορά σας και κάποια στιγμή να αναζητήσει αλλού το πάθος και την ίντριγκα του έρωτα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αρέσκεται να προβάλει την εικόνα του. Θα δείξει τα καλά του σημεία με κάθε τρόπο και δεν θα διστάσει προκειμένου να πετύχει το σκοπό του και να σας τουμπάρει να σας διηγηθεί πράγματα για τον εαυτό του, που καμιά φορά δεν υφίστανται. Το αρνητικό όμως, που μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σας είναι ότι ζηλεύετε πολύ. Οι κτητικές σας τάσεις μπορεί να πνίξουν τον άλλον. Όταν ερωτεύεστε εκφράζετε την ανασφάλεια σας με καταπιεστικό τρόπο και αυτό μπορεί να τρομάξει το ταίρι σας και να το κάνει να θέλει να εξαφανιστεί από κοντά σας.

Τοξότης

Τα τρωτά σημεία του Τοξότη είναι πως δεν εκδηλώνει πολλές φορές αυτά που νιώθει ή δεν μιλάει για αυτά που αισθάνεται. Θεωρεί πως κάποια πράγματα εννοούνται και δεν αντιλαμβάνεται πως ορισμένες φορές κάθε σύντροφος έχει ανάγκη από κάποια εκδήλωση αγάπης ή ενδιαφέροντος του άλλου. Όταν είναι σε μια σχέση, συχνά είναι απόμακροι και απόλυτοι σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να ωθήσουν το ταίρι τους σε άλλη αγκαλιά.

Αιγόκερως

Σοβαρά και υπεύθυνα άτομα, που όμως δύσκολα θα αφεθούν να ζήσουν έναν έρωτα. Το ότι δεν τους αρέσει να χάνουν τον έλεγχο ακόμη και όταν ερωτεύονται, τους κάνει κουραστικούς ή βαρετούς στα μάτια του άλλου. Το “ήξεις αφίξεις” στην αρχή μπορεί να φαντάζει όμορφο, αλλά μετά καταντά κουραστικό με αποτέλεσμα να ωθούν συχνά το σύντροφο τους να ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Επιθυμούν στον άλλον ότι δεν είναι ίδιοι και τους ιντριγκάρει το μυστήριο. Όμως το μυστήριο, από μόνο του, εγκυμονεί κινδύνους για το ποιόν κάποιου.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι στον έρωτα έχουν πάντα υψηλά στάνταρ και βάζουν τον πήχη ψηλά. Θέλουν το τέλειο και φυσικά όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει αυτό, επιλέγουν εις γνώσιν τους άτομα που κατά βάθος δεν θέλουν. Έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση, με συχνό αποτέλεσμα να έχουν λανθασμένα κριτήρια επιλογής. Ενώ ξέρουν ότι δεν τους ταιριάζει ένα άτομο, είναι ικανοί να συνεχίζουν να είναι μαζί του.

Ιχθύες

Ένας Ιχθύς μπορεί να συγχωρήσει τα πάντα, να αποδεχθεί κάθε αρνητικό στοιχείο του άλλου και αδιαμαρτύρητα να μην προσπαθεί να αλλάξει στο ταίρι του αυτό που τον ενοχλεί. Έχει την τάση να αφήνεται σε μια σχέση και όταν ο φόβος της μοναξιάς τον κυριεύσει, τότε θα αρχίσουν οι λάθος επιλογές και οι υποχωρήσεις. Όταν αγαπούν πολύ ένα άτομο, εύκολα θα ανεχθούν και το μεγάλο λάθος του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες