Στην Κόρινθο σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος & η Μελίνα Ασλανίδου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2021

Στην Κόρινθο σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος & η Μελίνα Ασλανίδου


Μια μεγάλη συναυλία στα πλαίσια των Πολιτιστικών Διαδρομών 2021 του Δήμου Κορινθίων και του Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων στις 25 Αυγούστου 2021 9.00μμ στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Φλοίσβος) με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για το κοινό!!!


«LIVE YOUR LIFE»
Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ταξιδεύουν στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.


Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.


Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».


Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες.


Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι κι αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη.


Live your life
Δήμος Κορινθίων Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων

236102366_371778741235476_1156280398103404572_n

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες