Χαμός στην Αχαΐα: Ιερέας δεν κοινωνούσε έγκυο επειδή δεν είχε... παντρευτεί - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2021

Χαμός στην Αχαΐα: Ιερέας δεν κοινωνούσε έγκυο επειδή δεν είχε... παντρευτεί


Η γυναίκα είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει την Κυριακή 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά αυτό που θα επακολουθούσε σίγουρα δεν της πέρασε από το μυαλό.
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αντιμετώπιση ενός ιερέα σε εκκλησία του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας σε μία έγκυο γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει.
Ειδικότερα η γυναίκα είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει την Κυριακή 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά αυτό που θα επακολουθούσε σίγουρα δεν της πέρασε από το μυαλό.
Όταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει και της είπε «ότι δεν μπορεί να πάρει την αμαρτία επάνω του».
Αντιδράσεις προκλήθηκαν και από την οικογένεια της γυναίκας που έφυγέ άρον – άρον χωρίς να προκληθεί κάποιο λεκτικό επεισόδιο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Το γεγονός ακόμα σχολιάζεται στο χωριό με τους περισσοτέρους να παίρνουν το μέρος της μελλοντικής μητέρας. Η γυναίκα ήταν έγκυος και δεν είχε ακόμη παντρευτεί, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Πηγη: flamis.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες