Κέρκυρα: Κατέβασαν από πλοίο μητέρα με γιο ΑμΕΑ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2021

Κέρκυρα: Κατέβασαν από πλοίο μητέρα με γιο ΑμΕΑ


Για απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλει μία μητέρα τον μηχανικό πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο από την Κέρκυρα προς τους Παξούς, όταν ανάγκασε την ίδια  μαζί με τον γιο της, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, να αποβιβαστούν από αυτό ανήμερα της Παναγίας.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας διαθέτει  το CorfuPress.com, ξαφνικά την επισκέφθηκε ο μηχανικός του πλοίου, ο οποίος αρνήθηκε να της αναφέρει το όνομα του, και την «διέταξε» να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Λευκίμμης, καθώς ο γιος της μιλούσε στον κόσμο και υπήρχαν παράπονα επιβατών.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αναγκάστηκαν να κατέβουν και τότε συνειδητοποίησαν ότι δεν βρίσκονταν στη Λευκίμμη, αλλά στη μέση του... πουθενά, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν μεγάλο χρηματικό ποσό για την επιστροφή τους, αλλά και να ταλαιπωρηθούν τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά κάνοντας λόγο για μείωση της αξιοπρέπειας τους.

Συγκεκριμένα, μετά την αποβίβαση τους από το πλοίο παρά λίγο να πάθουν ηλίαση, ενώ η γυναίκα αναγκάστηκε να πληρώσει 70 ευρώ ταξί προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη της Κέρκυρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα έχει κάνει δημόσια καταγγελία για το περιστατικό και έχει στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, τον Λιμενάρχη Κέρκυρας, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα ΜΜΕ.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες