Λάρισα: Έτσι έγινε η δολοφονία μέσα στην ταβέρνα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

Λάρισα: Έτσι έγινε η δολοφονία μέσα στην ταβέρνα


Σοκ έχει προκαλέσει στη Λάρισα η δολοφονία μίας γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της, στη Σωτηρίτσα.
Το έγκλημα έγινε περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης (03.08.2021). Ο 54χρονος συζυγοκτόνος πυροβόλησε πολλές φορές τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, με περίστροφο παλαιού τύπου, μπροστά στα μάτια δυο εργαζομένων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη, πίστευε πως η σύζυγος του τον απατά.



«Ήταν πολύ αγαπητή σε όλο το χωριό. Έλειπε χρόνια στην Αθήνα και δεν γνωρίζαμε τι γινόταν στο σπίτι της. Γύρισε για να βοηθήσει τη μητέρα της στην ταβέρνα. Ο αδελφός της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να δουλέψει οπότε ήρθε να βοηθήσει αυτή στο μαγαζί. Τώρα πως έγινε όλο αυτό το κακό δεν ξέρω. Ήταν πολύ καλή κοπέλα. Άφησε πίσω της και τρία παιδιά. Έχουμε όλοι σοκαριστεί», δήλωσε ξαδέρφη της 43χρονης στο newsit.gr.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας Λάρισας, Βασίλης Λέτσιος, ανέφερε: «Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε οτι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ/ Φωτογραφίες larissanet.gr,newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες